Jump to content

Razvan Mihai Paraschiv

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Razvan Mihai Paraschiv

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inchirieri-auto-bucuresti1.ro si veti avea parte de cele mai bune si mai noi masini de pe segmentul inchirierilor auto din Bucuresti.
 2. Razvan Mihai Paraschiv

  Inchirieri auto in Iasi

  Serviciile de inchirieri auto sunt destul de dezvoltate in acel oras, cererea este de asemenea si ea destul de mare pe acest segment.
 3. Razvan Mihai Paraschiv

  Ce fel de modele merita inchiriate pentru excursii la munte?

  Cred ca ar fi bine sa te orientezi la o companie de rent a car Bucuresti daca doresti sa inchiriezi din capitala, care sa aiba in parcul auto si masini din gama Suv. Cred ca acestea ar fi o varianta ideala pentru munte.
 4. Razvan Mihai Paraschiv

  Inchirieri auto Bucuresti ieftin rent-a-car-otopeni.ro

  Pentru inchirieri auto vei gasi intotdeauna companii cu oferte excelente.
 5. Razvan Mihai Paraschiv

  Inchirieri auto Bucuresti ieftin rent-a-car-otopeni.ro

  In decembrie orice client care alege serviciul de inchirieri auto Bucuresti sau inchirieri auto aeroport Otopeni va beneficia de reducere de 20 la suta. Nu ezitati sa rezervati din timp masina pentru cele mai bune variante de rent a car Bucuresti.
 6. Cautati masini de inchiriat in Bucuresti? Va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte, servicii de inchirieri auto Bucuresti pentru orice buget, atat masini economice cat si modele de lux sau Suvuri. Preturile sunt exprimate in euro pentru fiecare zi de inchiriere. Cu cat perioada va fi mai lunga cu atat tarifele vor fi mai mic. Daca sunteti interesati de ofertele noastre si cautati o varianta rapida si economica de transport masini de inchiriat Bucuresti poate fi o alegere perfecta www.rent-a-car-otopeni.ro
 7. Razvan Mihai Paraschiv

  Inchirieri auto Bucuresti si Otopeni

  Ofer servicii de inchirieri auto Bucuresti cu preturi minime incepand de la 14 euro pe zi pentru perioade mai mari de 30 de zile. Daca sunteti interesati astept sa ma contactati la 0765416139 pentru stabilirea detaliilor de inchiriere. Mai jos va redau cateva din marcile de masini pe care le am disponibile in flota. Inchirierea se face pentru o perioada de minim 3 zile iar pretul pe zi se calculeaza in functie de modelul de masina pe care il alegeti.
×