Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/06/2020 in all areas

 1. 1 point
  Buna ziua tuturor, Pentru a putea transporta diferite obiecte pe portbagaj, am ales sa cumpar bare transversale de la Thule, cred ca sunt cei mai buni in sisteme de transport pe masina, pe aceste bare se pot monta diferite accesorii, pe care le montezi in momentul in care doresti sa duci diferite obiecte pe masina ta! Eu in momentul de fata, pe masina pot transporta bicicletele si caiacul pe care il detin! Voi reveni cu poze in momentul in care voi transporta bicicletele si caiacul! Model bare transversale daca masina are bare longitudinale: Bare transversale Thule Evo Raised Rail Wingbar Evo pentru FORD Kuga 5 usi SUV, model 2013-, Sistem cu prindere pe bare longitudinaleare longitudinale pentru FORD Kuga 5 usi SUV, model 2013-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale
 2. 1 point
  Intradevar THULE este marca Eu am cumparat un set de bare din astea transversale "no name" care le folosesc pentru suportul de bicicleta. Nu sunt ele de firma , dar pentru 15kg cat are bicicleta mea , sunt bune.
 3. 1 point
  Salutare! De curand m-am hotarat sa imi cumpar o masina, si anume un Audi a4. Am gasit in Germania acest model, Audi a4 cu motor de 2.0 TDI ce dezvolta 170 CP , masina este din luna 8 anul 2006 (193.000 KM). As vrea, daca se poate, sa primesc pareri legate despre aceasta masina, in special despre motor deoarece am auzit multe pareri care sunt pro dar si contra acestui motor. Poate are cineva aceasta masina si imi poate spune o parere, sau un mecanic care stie despre ce e vorba, dar orice parere este binevenita! Va multumesc!
 4. 1 point
  Salutare, numele meu este Cristi, sunt din Constanta si lucrez ca barman.
 5. 1 point
  Aici poti sa iti speli masina interior exterior cum iti place tie Adresa aici
×
×
 • Create New...