Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/30/2021 in all areas

 1. Salut, sunt in cautare pentru un a4 b7 2007-2008, cu motorul bpw 2.0 tdi automat, pana acum am vazut 3 masini cu motorul asta si toate 3 scoteau un fum alb/abur cand scoteam joja de ulei, atat la cald cat si la rece, ca si kilometraj se incadrau intre 230-300k. Cunoaste cineva aceasta "problema", care ar fi cauzele si daca e ceva grav? Multumesc!
  1 point
 2. Nu scoate mult fum, nici nu am vazut sa scoată puțin fum
  1 point
 3. Sunt o fata pasioanta de lumea auto si imi intretin pasiunea cu un mic magazin online. Sper sa modific cat de curand o honda civic.
  1 point
 4. Salut Am o mica problema cu stația de la subwoofer, am avut o sticla ulei care s-a spartin portbagaj, și m-am apucat sa fac curat, am un aspirator de bricheta cu care am zis eu sa fac curat și a trebuit sa țin masina pornita, când am scos subwooferul din portbagaj a trebuit sa scot +-ul și - ul de la subwoofer iar din greșeală s-au atins🤦🏻‍♂️, și stația a întrat în modul de protecție, am scos siguranța de la stație și am băgat-o la loc, am conectat subwooferul-ul și totul părea sa meargă normal,dar în prostia mea am dat cu o cârpă cu spray de curățare pe stație sa șterg uleiul și stația a
  1 point
 5. Am o problema la golf ul meu , câteva leduri de la stop uri sunt nefuncționale , uneori merg toate alteori nu , la semnalizare nu merg toate , pâlpâie unele ? Cum pot sa repar lucrul asta fara sa mai trebuiască sa le schimb ? Cat de economic sa fie procedura..
  1 point
 6. Buna seara tuturor. As dori sa ma ajutati cu un sfat. Pe ceasul de bord al masinii, un Nissan Qashqai, ceas care indica nivelul benzinei, mi-a aparut un A. Nu stiu ce inseamna. Ma puteti, va rog frumos, sa imi spuneti care este semnificatia acestei atentionari, pe care nu o gasesc in manualul masinii? Va multumesc anticipat.
  1 point
×
×
 • Create New...