Jump to content

Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI


tudy88

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About tudy88

 • Rank
  Newbie
 1. Pot sa incerc un aditiv ulei pentru supape hidraulice de la liquid molly inainte sa ma duc la un alt atelier?
 2. Tocmai ce am fost astazi la service-ul unde am facut distributia in ianuarie pe garantie si mi-au spus ca nu se aude de la distributie acest sunet. Au scos cureaua de acesorii si tot asa se auzea. Au dat cu WD40 pe curea si tot asa se auzea. Sa imi fi zis asa doar ca sa scape de mine?
 3. Welcome to Forum Auto Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 4. Salutare . Am si eu urmatoarea problema: In zona motorului se aude un ticait si la relanti si in mers. Ticaitul creste in intensitate odata cu cresterea rpm-ului. Distributia + curea de accesorii + intinzator curea acesorii schimbate in ianuarie 2019 . Suport motor schimbat acum 1 luna. Ambreiaj + volant schimbat acum 1 luna. In al doilea video am pus un microfon in zona motorului si am plecat cu ea la drum Ticaitul se aude pe tot parcursul video. Pe la 2:46 se aude foarte bine la relanti si la 3:06 se aude bine cand e in sarcina. De la ce poate fi?
×
×
 • Create New...