Jump to content

adriaan

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adriaan

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna. Am o problema cu Mitsubishi Grandis 2.0 did 2006 . Dimineata, sau dupa cateva ore de stat, masina porneste mai greu, dupa 4, 5 secunde de invartit, si scoate fum alb, si se aude un trancanit, ca si cum nu se alimenteaza bine. Cand motorul este cald porneste la sfert. Ma poate ajuta cineva? motorul este vw 2.0 bsy Multumesc anticipat
 2. adriaan

  adrian

  Revin, am gresit. Volanta noua, coroana dintata noua, kit ambreiaj nou, dar electromotorul este reconditionat(cumparat reconditionat). Am fost la casa Mitsubishi, mi-au spus ca contactul este ok(locuiesc in Spania, nu vreau sa las banii pe la ateliere, este scump). Mi-au spus ca este electromotorul. La electomotor nu am loc sa bag mana decat daca dau jos bateria. Am fost si la un ateleier de electromecanica, au zis la fel, electromotor. Multumesc
 3. adriaan

  adrian

  Volanta s-a montat cu coroana dintata noua. De fapt am volanta veche.
 4. adriaan

  adrian

  Buna, multumesc de raspuns. De fapt contactul are ceva probleme, cand trebuie sa scot cheia din contact iese ceva mai greu. Am pus WD40 dar tot ma costa putin sa scot cheia din contact........ Sa fie oare contactul? Daca este contacul de ce daca imping putin masina dupa acea porneste?
 5. Welcome to Forum Auto Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 6. adriaan

  adrian

  Buna. Am un Mitsubishi Grandis din 2006. Cand am cumparat masina, bendixul patina pe volanta (din cand in cand). Daca puneam in prima treapta si miscam putin masina, pornea. Am schimbat volanta, kit ambreiaj, electromotor(toate noi). Mai bine de doua luni nici o problema. Acum din nou a revenit problema aceasta..... cam odata la o saptamana se intampla, cred ca atunci cand volanta ajunge intr-o anumita pozitie. Ma poate ajuta cine cu un sfat?
×
×
 • Create New...