Jump to content

Scripcea Marius

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Scripcea Marius last won the day on January 18

Scripcea Marius had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Scripcea Marius

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bună ziua, sunt nou pe grup.. dacă pot ajuta cu o părere, informație importantă pe careva.. o voi face cu mare plăcere! multumesc tuturor membrilor, nu ezitați a adresa vreo întrebare! Poate-i careva ce vă poate da un punct de vedere ce vă poate fi de folos!
 2. Salut, cu privire laenigma mea... subt și eu, posesor de BMW, am un seria4 grancoupe... problema, este că.. nu-mi merge claxonul (un aspect esențial din punct de vedere, al siguranței mele și participanților la trafic) unde naibii se află panoul de siguranțe, de doua zile mă tot învârt pe lângă ea și nu-i dau de cap! help me, please!! 😩😩 cu stimă și respect!!
 3. Salut Scripcea Marius,

  Bine ai venit pe Forum Auto Romania. Iti multumesc ca te-ai alaturat forumului nostru si iti uram bun venit cu aceasta ocazie.

  Pentru a deveni membru cu drepturi depline si pentru a putea posta la oricare dintre topicuri te rugam ca intai de toate sa-ti faci o scurta prezentare, dand click pe "Prezentare membru
  Prezentarea sa contina un nume (fie ca este cel real sau nu), varsta si localitatea de resedinta. Poti incarca si o fotografie de profil, daca ti se pare mai interesant.
  In continuare te asteptam sa postezi intrebari, raspunsuri, sau sa deschizi noi subiecte de discutie, respectand structura forumului. Inainte de a posta foloseste functia de "Cautare" pentru a nu deschide topicuri cu acelasi subiect de discutie.
   

  Cu stima,
  Echipa forum-auto.info

   

  Forum Auto Romania

×
×
 • Create New...