Jump to content

Adrian V.

Administrators
 • Content Count

  581
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  122

Adrian V. last won the day on February 9

Adrian V. had the most liked content!

Community Reputation

215 Excellent

About Adrian V.

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/24/1964

Personal Information

 • Genul
  Masculin
 • Varsta
  52
 • Localitate
  Bucuresti
 • Nationalitate
  roman
 • Marca autovehicul detinut
  Skoda SCOUT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut , Te rog sa reformulezi postarea si sa o faci mai usor de citit Nu cred ca cineva sta sa faca artificii cu link-uri puse aici Daca vrei un sfat incearca sa fii concis in privinta aspectelor care te intereseaza.
 2. Salut ALEX , si bun venit pe acest forum Apreciez faptul ca ai trecut pe la sectiunea de prezentare memebru , dar te rog ca anunturile (si in general postarile) sa le faci la sectiunea potrivita Nu te grabeste nimeni , asa ca acomodeaza-te cu structura forumului si apoi posteaza ori de cate ori doresti In cazul in care nu te descurci , te rog sa contactezi unul dintre admini Bafta n continuare.
 3. Salut Claudiu si Bun venit! Te rog sa te acomodezi cu structura forumului, si apoi sa postezi la sectiunea potrivita Oricand ai nevoie de ajutor nu ezita sa ceri sprijinul uni admin In rest.... drumuri bune si fara evenimente.
 4. BUN VENIT ! Te rog ca intai sa te acomodezi cu structura forumului , si apoi sa postezi de fiecare data la sectiunea potrivita
 5. Bun venit si esti de apreciat pentru ca ai inteles sa treci pe la sectiunea de prezentare Te rog sa te acomodezi cu structura forumului si sa postezi subiectele de discutie in sectiunea potrivita Daca nu te descurci , te rog sa contactezi unul dintre admini bafta !
 6. Este PERFECT Ce mai vrei ??? Asta sp uneam; nu acolo este "buba"
 7. Pai ala il vezi din prima , la masurarea incarcarii cu motorul pornit Este foarte simplu.
 8. ESP este Electronic Stability Program , si teoretic nu ar avea nici un fel de lagatura cu incarcarea bateriei Cel mai probabil este doar o suprapunere de erori Inceraca un tester VCS care se preteaza la gama VAG , si vezi ce cod de eroare iti da Din pacate , tehnologia actuala nu ne mai lasa sa le reparam in fata blocului , prin parcari. Bafta !
 9. Eu o pun pe N (neutru) si daca locul imi permite iau piciorul de pe frana , sau cel putin nu mai tin frana apasata cu aceeasi intensitate.
 10. Salut si Bun venit! printre noi Te rog sa te acomodezi cu structura forumului , si sa postezi pe cat posibil la sectiunea(sectiunile ) potrivita
 11. Salut Marius si un sincer BUN VENIT ! Te rog sa rasfoiesti forumul si sa te acomodezi cu structura lui Posteaza pe cat posibil la sectiunea dedicata subiectului pe care il propui O zi faina !
 12. In general , cand cumperi o masina s-h , nu te iei dupa spusele vanzatorului Asta inseamna ca trebuie sa ii schimbi cat mai repede filtrele , uleiul , si kit-ul de distributie Daca tot ai fost la un mecanic, ar fi trebuit sa ii dea jos capacul de la curea si sa o inspecteze ; o curea recent schimbata este lucioasa , fara urme de praf si fara micile fisuri care apar in timp. Nu cred ca in Pitesti sa nu fie un mecanic mai priceput decat asta al tau Daca , prin absurd , nu reusesti sa gasesti unu', atunci poti veni in Bucuresti la intrarea de pe autostrada , pe Preciziei , la George 07
 13. Eu cred ca este vorba mai degraba de bun simt , si nu de rabdare
 14. Salut si un sincer Bun venit ! P.S. Stau si ma intreb , de ce oare unii inteleg din prima ce au de facut , iar altii intra "cu bocancii" plini de noroi ???
 15. Bun venit ! Nu a fost greu sa treceti pe la sectiunea asta . Nu? Bafta in continuare si spor la vanzari
×
×
 • Create New...