Jump to content

Adrian V.

Administrators
 • Content Count

  562
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  118

Adrian V. last won the day on September 20

Adrian V. had the most liked content!

Community Reputation

207 Excellent

About Adrian V.

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/24/1964

Personal Information

 • Genul
  Masculin
 • Varsta
  52
 • Localitate
  Bucuresti
 • Nationalitate
  roman
 • Marca autovehicul detinut
  Skoda SCOUT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toate autobuzele hibride sunt in depoul Bujoreni , de pe b-dul Timisoara Sunt verzi, frumoase, si vor circula exclusiv pe liniile ce deservesc centrul orasului , cat si gara si aeroportul
 2. Un filmulet interesant , pentru cei care sunt interesati de dinamica franarii WhatsApp Video 2020-09-11 at 18.52.45.mp4
 3. Salut si bun venit pe acest forum Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat , dar abia acum am terminat cu perioada de concedii Sper sa te acomodezi repede cu structura forumului si sa gasesti aici lucruri interesante Bafta in continuare ! Nu ezita sa pui intrebari, dar fii atent sa te incadrezi la topicul /sectiunea potrivita Oricand ai nevoie de indrumari nu ezita sa contactezi un admin
 4. Salut si bun venit pe acest forum , norocosule! Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat , dar abia acum am terminat cu perioada de concedii Sper sa te acomodezi repede cu structura forumului si sa gasesti aici lucruri interesante Bafta in continuare !
 5. Salut si bun venit pe acest forum Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat , dar abia acum am terminat cu perioada de concedii Sper sa te acomodezi repede cu structura forumului si sa gasesti aici lucruri interesante Bafta in continuare !
 6. Salut si bun venit pe acest forum Te rog sa faci intai "un tur" ca sa te acomodezi cu structura forumului , si mai apoi sa postezi subiecte de discutie sau raspunsuri la sectiunea potrivita. Orice problema intampini sau orice nelamurire ai te rog sa o aduci la cunostinta adminilor si cu siguranta vei fi indrumat Bafta !
 7. Salut, Din punctul meu de vedere cele mai bune sunt alea care ti le permiti financiar Sincer, si eu as cauta inca de pe acum anvelope de iarna , pentru ca daca sunt in stoc de anul trecut trebuie sa scape de ele si sa le reduca pretul Nu sunt deloc adeptul folosirii celor M+S , pentru ca nu fac fata nici vara si nici iarna Cele dedicate , sunt cele mai bune Bafta la chizitie !
 8. Incearca sa mergi la un atelier si sa-i dai jos busonul de la ulei sa vezi daca ai pilitura/span pe el . Daca motorul nu are ungere ar trebui ca mici fragmente din cuzineti si/sau segmenti sa se depuna in ulei , in dreptul busonului. In marea majoritate a cazurilor , busoanele de golire a uleiului sunt magnetizate.
 9. Salutare Marian si Bun venit! Acomodeaza-te cu structura forumului , rasfoieste-l de la cap la cpada , si dupa aceea posteaza acolo unde crezi ca este cazul Foloseste functia de "Cautare" ca sa nu deschizi subiecte paralele de discutie Bafta !
 10. Salut si bun venit Te rog sa iti treci un nume si eventual localitatea de resedinta La sectiunea de prezentare a masinii iti poti prezenta masina personala (nu este obligatoriu, dar ar fi frumos)
 11. Salut, In general acolo sunt niste clapete actionate mecanic , vaccumatic sau electric . Cel mai probabil una dintre clapete nu mai este actionata sau i-au sarit tijele alea de comanda si a ramas pe "rece". Ca sa umbli la ele ar trebui sa dai tot bordul jos. Stiu ca este o operatie migaloasa si costisitoare , dar nu ai alta varianta. Spor la treaba !
 12. Salut si Bun venit! Ma bucur ca ai dat curs invitatiei de a trece pe la sectiunea de prezentare Enjoy!
 13. Salut si Bun venit! Iti multumesc ca ai dat curs invitatiei adminilor de a trece pe la sectiunea de prezentare. Acomodeza-te cu structura forumului si ............ spor la treaba . Enjoy!
 14. Salut , Orice este posbil, dar trebuie tinut cont de costuri. Ca sa faci o astfel de conversie neparat trebuie sa iei legatura cu un electronist super-profesionist, iar in alta ordine de idei acel model de Audi sa aibe in productie si varianta cu comenzi pe volan ( adica nu iei volan de la A2,A3,A4 si vrei sa pui pe A1 care niciodata nu a avut asa ceva "de fabrica") Trebuie sa ai in vedere ca oricare dintre butoanele de comanda trebuie sa aibe o conexiune la instalatia masinii ; pentru asta sunt mufe speciale care daca esti foarte norocos ar trebui sa fie pre-echilate pe masina. Altf
 15. Salut Cristi Bun venit pe acest forum In primul rand iti multumesc pentru faptul ca ai raspuns cererii administratiei de a trece pe la sectiunea de prezentare. Te rog sa rasfoiesti forumul , sa te acomodezi cu structura lui , si mai apoi sa postezi ori de cate ori este nevoie . Foloseste functia de cautare la deschiderea de noi topicuri , in asa fel incat sa nu avem dicutii paralele despre acelasi subiect. Pentru orice nelamurire poti apela cu incredere la oricare dintre admini Bafta !
×
×
 • Create New...