Jump to content

Adrian V.

Administrators
 • Content Count

  454
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  97

Adrian V. last won the day on April 11

Adrian V. had the most liked content!

Community Reputation

180 Excellent

About Adrian V.

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 02/24/1964

Personal Information

 • Genul
  Masculin
 • Varsta
  52
 • Localitate
  Bucuresti
 • Nationalitate
  roman
 • Marca autovehicul detinut
  Skoda SCOUT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Te rog sa pui si o adresa cu strada , numar, si mai ales localitatea unde va desfasurati activitatea.
 2. Salut Gigi si Bun venit pe forum Citeste , posteaza , intreaba la oricare dintre sectiunile forumului Oricand ai nevoie de ajutor nu ezita sa contactezi administratorii Enjoy
 3. Salut , In primul rand te rog sa treci pe la sectiunea de prezentare ( ai primit un mesaj in acest sens) In al doilea rand , asa cum spunea si Florin , nu crezi ca ar fi necesar sa spui care este localitatea de resedinta ? Sau unde sa fie atelierul electric (electricianul) pentru montarea sistemului ?
 4. Am mai gasit un articol interesant pe aceasta tema https://m.adevarul.ro/locale/timisoara/sensul-giratoriu-misterul-nepatruns-foarte-soferi-deslusit-extrem-simplu-Incercati-exercitiu-imaginatie-1_57bb056a5ab6550cb8ff08b0/index.html
 5. Eu zic sa te duci direct la atelier Un aditiv din asta nu face minuni
 6. Nu este curea , nu este fulie , nu este distributie Ala pare mai degraba de la tacheti , atata timp cat se accentueaza cand cresc turatiile. Ar trebui ca un mecanic priceput sa ii poata regla , sau schimba ( nu stiu exact cum sunt pe acest motor ) Apai chiar ca au vrut sa scape de tine . Repet, cel mai probabil este de la tacheti. Incearca sa consulti un alt mecanic , de la un alt atelier
 7. Salut ANDREI si Bun venit pe acest forum ! Aici putem discuta de masini, rulote , si multe altele . Am facut mai multe sectiuni in acest forum , in asa fel incat sa fie cat mai cuprinzator Bafta , si sa ne vedem cu bine de fiecare data
 8. Salut si bun venit pe forum Nu ezita sa intrebi ori de cate ori ai nevoie de informatii din domeniul auto , si nu numai .
 9. LA MULTI ANI ! tuturor femeilor din viata voastra
 10. Salut , In primul rand te rog ca inainte de postare sa iti editezi singur topicul si sa nu faci economie de litere. Nu stiu cat timp scutesti cand scrii "BNZ" in loc de "BENZINA", dar eu unu' vreau sa dam un format placut ochiului acestui forum In alta ordine de idei , fiecare dintre motorizari are plusurile si minusurile ei , asa ca depinde numai si numai de tine pe care sa o alegi. Taxele sunt in functie de capacitatea motorului si nu de tipul combustibilului folosit , iar in ceea ce priveste intretinerea intai vezi cam care ar fi parcursul anual mediu si pune pe hartie , in paralel pentru fiecare motor in parte ce inseamna consum combustibil , filtre , ulei si la final o sa vezi singur care este optiunea mai economica .
 11. Un filmulet cu linia de productie Dati click AICI
 12. Salut si Bun venit ! Drumuri bune in continuare. Nu ezita sa postezi la oricare dintre topicurile forumului .
 13. Salut , Eu unu' nu am sesizat acest aspect. O posibila varianta ar fi aceea a inlocuirii motorinei cu gaz ( sau macar a unei parti ). Gazul ( gaz lampant , cum ii spunea inainte) este un bun substitut al motorinei , cu preturi de productie mult mai mici , dar care nu dezvolta aceeasi putere in motor, fapt care te face sa apesi mai mult pedala de acceleratie si implicit sa creasca consumul. Este doar o presupunere , deci nu trebuie luata ca drept adevarul absolut . Pana la proba contrarie. P.S. Te rog sa treci pe la topicul de prezentare membri. Multumesc !
 14. La 7.800EURO ia-ti o masina cu motor diesel de macar 1.6ltr si o sa fii mult mai multumit . Astea cu motor de 1.2 ltr sunt "gloaba" rau de tot , si trebuiesc forjate ca la balamuc ca sa scoti ceva din ele , iar consumul este comparabil cu cel al unui motor de 1.6 sau 1.8 . Sunt strategii de marketing , ca vezi Doamne , este motorul mai mic si consuma mai putin. P.S. Te rog sa treci pe la topicul de prezentare In alta ordine de idei , posteaza doar intr-un singur loc . Nu da textului "copy/paste" , pentru ca mai apoi sa il pui la mai multe topicuri . Merci !
 15. Aia nu este bujie care sa fi functionat normal. Are probleme cu "mancat" ulei ? Ai urmarit nivelul pe joja de la schimbul anterior s pana acum cat ai mers ? Nivelul cum este ?
×
×
 • Create New...