Jump to content

xedos6

Moderators
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

xedos6 last won the day on January 31 2017

xedos6 had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About xedos6

 • Rank
  Advanced Member

Personal Information

 • Genul
  Feminin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Păi în lac poți lăsa spătarul scaunului pe spate centura te poate salva pe șosea, nu în apă Să nu o porți în speranța că te vei salva din apă, nu e logic și practic, pentru că ai mai multe șanse să fii bușit decât să te îneci
 2. Eu vorbesc la carkit și de câteva ori am trecut de locul unde trebuia să ajung, asta ca să vezi ce înseamnă să vorbești când conduci și ai mâinile libere dar să mai ai și mâinile ocupate! Majoritatea nu semnalizează că au telefonul în mână!
 3. În ce cazuri se zice că a dus la decesul pasagerilor? Eu știam că ajută foarte mult...până la o anumită viteză, desigur, când nu te mai ajută organele!
 4. Din păcate românii sunt fuduli, comozi și nesimțiți și când vine vorba de vorbitul la telefon fără dispozitiv tip maini libere! Chiar nu pot înțelege cum sunt atâția miliardari cu mașini scumpe care printre o grămadă de sisteme de ultimă generație au totuși și un amărât de car kit și totuși ei vorbesc cu telefonul la ureche! Probabil vor să se laude că au telefon! E penibil oricum, eu reușind să dau 50 de lei la lidl pe un car kit Bluetooth, există și varianta căști de telefon sau cască Bluetooth deci nu doar cei cu mașini scumpe pot profita de Bluetooth! Destul că și cu sistemele
 5. Scuze pentru întârziere dar nu apar noile postări pe acest forum! Se circulă extrem de simplu dacă am respecta marcajele ce delimitează benzile și săgețile de orientare. Desfaceți sensul generator...de accidente! O să aveți un drum drept cu doua, trei sau patru benzi și atunci banuiesc că veți realiza că dacă doriți să faceți brusc dreapta(iesirea din sens) o să trebuiască, totuși, să vă asigurați că nu aveți mașini pe benzile din dreapta și după ce veți semnaliza dreapta veți putea vira! Teoretic virajul la dreapta se face schimbând progresiv benzile! În sens toată lumea ști
 6. Și tatăl meu a avut una! Repara la electromotor și tot trebuia să o împingem când prindea 90 km/h eram foarte mândri! Îi modificase capota la portbagaj și încăpeau sacii de cartofi în picioare în portbagaj. Se mai incingea vara. A fost mulți ani mașină de joacă la bunici în curte.
 7. Nu e adevărat! Într-o lume ideală poate ar funcționa. Nu scrie nicăieri că se circulă așa.
 8. Și eu consider că deși e inourat parca sunt cam întunecoase filmulețele . Poate ajută să o lași mai jos sau să reglezi luminozitatea, în caz că ai opțiunea asta. Eu am ridicat luminozitatea pe spate datorită foliei. Probabil și datorită filtrului cpl se văd așa. Din moment ce se disting numerele de înmatriculare e ok camera.
 9. Dacă nu ies milioane nu știu ce se rezolvă!
 10. Da, ori cu o ață, nailon de pescuit, cuțit Camera asta are avantajul că poate fi ascunsă și dacă se vede tot nu se prinde lumea că e cameră de bord fiind confundată cu senzori sau cu camera mașinii! O poți scoate ca să te uiți pe display la filmulețe! În mers nu te ajută că vezi display-ul! Eu am opțiunea să fie pornit ecranul, stins sau să arate viteza si ora.
 11. De ce ai vrea să vezi tot timpul display-ul? Eu aș fi pus-o cât mai sus după oglindă să fie ascunsă după partea punctata și doar lentila să fie mai jos să poată filma! Până la urmă e mai practică viofo a119 având și reglaj pe orizontală! Nu are treaba cu garanția montajul la cutia de siguranță ci doar scoți o siguranță, pui siguranța dublă în care vine si siguranța de care te legi! Nu tai si nu lipești nimic!
 12. Felicitări pentru achiziție Sunt curios dacă o legi la siguranțe o vei opri tu sau o să filmeze non stop pentru că am înțeles că nu ar avea mod automat parcare, adică să treacă singură în modul parcare când sesizează că stai pe loc cateva minute? Sau poate doar viofo a119 nu trece singură. Filtrul ăla cpl cum se reglează? Cele rotunde știu că se roteau până dispăreau reflecțiile din parbriz dar apoi dacă își schimba mașina poziția trebuia reglat din nou și pare o bataie de cap. La filmarea mea fără filtru nu prea se văd reflexii decât la cea din spate! Să o stăpânești sănătos
 13. Golf 5 argintiu provoaca accident dupa ce scap eu de el nesifonat kamikaze.avi
×
×
 • Create New...