Jump to content

Iulian Cătălin

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Iulian Cătălin last won the day on April 2 2017

Iulian Cătălin had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Iulian Cătălin

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Va salut ! Multumesc.. M-a costat 100 lei dar nu cred ca e original.. originalul era vreo 300 lei
 2. Salut ! Pana la urma am patit-o..am ramas cu masina la distanta de vreo 50 km de oras si m-am putut intoarce doar tractat. Am crezut ca e alternatorul si schimbat bateria cu a celui care a venit dupa mine cu speranta ca o sa merg pe curentul pe care il are in baterie.. nu am putut sa fac nimic. Am pus un tester pe ea si problema e un senzor de la axul cu came. Calculatorul trebuie să recunoască poziția fiecărui piston în cilindru în funcție de semnalul de turație al arborelui cotit și semnalul de poziție al arborelui cu came iar la mine treaba asta nu se mai intampla .. nu-mi mai recunoaste ca
 3. Salut ! Am auzit de " Pops-a-Dent " ca ar fi folositor pentru infundaturile usoare.. eu m-am ales cu aceasta infundatura iarna trecuta , in urma unui gard care a zburat in masina . Credeti ca pot rezolva problema cu acest dispozitiv ? Multumesc!
 4. Salut ! Am auzit de " Pops-a-Dent " ca ar fi folositor pentru infundaturile usoare.. eu m-am ales cu aceasta infundatura iarna trecuta , in urma unui gard care a zburat in masina . Credeti ca pot rezolva problema cu acest dispozitiv ? Multumesc!
 5. Bateria imi incarca bine , unchiul meu este electrician si mi-a facut niste teste iar cu alternatorul nu am probleme .. de cand mi-am luat bateria ( de 6 zile ) am patit problema asta o singura data .. nu mi se intampla zilnic dar totusi , se intampla. Acum nici nu am cum sa stiu cum se comporta la drum lung ca eu fac zilnic 50/60km prin oras.. Pompa de benzina nu cred ca este , ma gandesc ca daca ar fi fost ea de vina , nici nu aveam cum sa mai pornesc masina , nu ?
 6. Sincer sa va spun , nu ma pricep .. dar cand se opreste imi apar in bord martorii de la baterie si canistra de ulei.. prima data am crezut ca e de la baterie , am luat una noua dar problema nu dispare. Am cautat pe net si am vazut ca si altii s-au confruntat cu aceasta problema .. problema ar fi de la o clapeta la acceleratie care trebuie schimbata. Da , dupa ce se opreste motorul porneste imediat cand dau o cheie.. Ce ar putea fi de la alimentare ?
 7. Salut ! Acum cateva luni mi-am luat un Fiat Stilo 1.6 16v din anul 2001 .. a mers in parametrii normali aproximativ o luna , pana cand a inceput sa mi se opreasca masina in timp ce mergeam.. initial am crezut ca e bateria , masina nu mai fusese folosita de aproape 6 luni , eu am cumparat-o undeva pe 16-17 decembrie 2016 si am crezut ca aceasta ar fi problema , masina avand foarte multa parte electrica pe ea , credeam ca e solicitata la maxim iar din cauza temperaturilor foarte scazute .. eram convins ca asta e cauza. In urma cu 3 zile mi-am luat o Varta de 70Ah 640A , masina a mers bine pana
×
×
 • Create New...