Andrei 12342 0 Posted February 17, 2019 Report Share Posted February 17, 2019 Bună ziua, Am sesizat o creștere a consumuli de aproximativ 1,5-2%,atat la un Logan 1.5 cât și la un Golf variant 1.9 tdi. Ați mai pățit asa ceva? Are legătură cu noua rețetă a motorinei din stațiile PECO? Mulțumesc Quote Link to post Share on other sites
Adrian V. 215 Posted February 17, 2019 Report Share Posted February 17, 2019 Salut , Eu unu' nu am sesizat acest aspect. O posibila varianta ar fi aceea a inlocuirii motorinei cu gaz ( sau macar a unei parti ). Gazul ( gaz lampant , cum ii spunea inainte) este un bun substitut al motorinei , cu preturi de productie mult mai mici , dar care nu dezvolta aceeasi putere in motor, fapt care te face sa apesi mai mult pedala de acceleratie si implicit sa creasca consumul. Este doar o presupunere , deci nu trebuie luata ca drept adevarul absolut . Pana la proba contrarie. P.S. Te rog sa treci pe la topicul de prezentare membri. Multumesc ! 1 Quote Link to post Share on other sites
Krab22 0 Posted June 7, 2019 Report Share Posted June 7, 2019 Salut, solutia la problema pe care o ai o gasesti aici : LINK Poti sa imi multumesti mai tarziu :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts