Jump to content

Noua Mazda 3 este disponibilă și în România


Mert Carani
 Share

Recommended Posts

Noua Mazda 3

noul-mazda-3-1024x682.jpg

Noua Mazda 3 este prezentă acum și pe piața din România. Noua generație vine însoțită și cu un nou motor pe benzină SkyActiv-G 2.0L 122 de cai putere. Dacă vă gândiți totuși că noul motor de pe Mazda 3 dezvoltă o putere mică pentru vremurile noastre. Stați liniștiți este doar motorul entry level.

De menționat, la sfârșitul anului 2018 producătorul nipon Mazda a prezentat primele poze cu noua generație Mazda 3. Noul model având un design exterior atractiv și un interior mult restilizat.

Momentan pe piața din România , modelul Mazda 3 poate fi comandat în două motorizări. Motorizarea diesel 1.8 Skyactiv-D de 116 de cai putere. Respectiv motorizarea pe benzină natural asipirată 2.0 SkyActiv-G de 122 cai putere.

Cea mai accesibilă variantă Mazda 3 ce poate fi achiziționată pe piața din România. Vine echipată cu motorizarea pe benzină de 2.0 SkyActiv-G de 122 de cai putere și cutie manuală la 19.890 euro cu TVA.

 

Echipare noua Mazda 3

 

Mazda aduce clienților săi un nivel de echipare de bază numit ca și standard. Clienți modelul Mazda 3 vor avea următoarele dotări jante aliaj de 16 inch, faruri cu LED, lumini semnalizare și stopuri led, sistem de navigație sau head-up display.

Să nu uităm că mai regăsim și geamuri electrice față și spate, sistem de monitorizare a unghiului mort, asistență la pornire din rampă. Senzori de parcare, sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, senzori de ploaie și luminii etc.

noua mazda 3 interior Noua mazda 3 interior

 

Nivelul superior de echipare se numește PLUS. Acesta având ca dotări suplimentare jante de aliaj pe 18, volan și parbriz încălzit, scaune față electrice, climă pe două zone etc.

 

Pachetul de echipare plus de pe noua Mazda 3, are și 4 nivele suplimentare Sound, Safety , Style sau Luxury.

 

Nivelul Sound costă 500 de euro. Nivelul Safety costă 900 de euro, Style costă 1.100 de euro iar Luxury 1.500 de euro.

 

Mazda 3

Deci noua Mazda 3 este o mașină foarte bine dotată în echiparea standard.

Ca părere proprie sunt de părere că noua Mazda 3 este o mașină frumoasă și foarte bine dotată. La prețul de aproximativ 19.000 cu TVA.

Noua Mazda 3 va avea o concurență veche precum Honda Civic (20.000 euro), Kia Ceed (16.781 euro), Toyota Corolla (18.300 euro). Peugeot 308 (16.300 euro), Seat Leon (16.500 euro). Ford Focus(18.250 euro), VW Golf (16.650 euro) sau Opel Astra ( 18.000 euro)

 

Citește mai mult despre Noua Mazda 3 este disponibilă și în România

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...