OviCat 0 Posted March 19, 2019 Report Share Posted March 19, 2019 Daca am semnat ca doresc sa imi fac masina in regim propriu mai pot sa schimb ca o fac la un atelier autotizat? Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 56 Posted March 19, 2019 Report Share Posted March 19, 2019 Salut Ovicat, nu prea am inteles intrebarea ta Quote Link to post Share on other sites
Adrian V. 211 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 A avut o dauna, si cel mai probabil la deschiderea dosarului a primit o oferta de reparatie in regie proprie ( adica sa incaseze niste bani , fara sa faca dovada reparatiei) Initial l-a incantat suma propusa , dar cand s-a apucat sa cumpere piese si sa vada cat il duce reparatia s-a razgandit. Din pacate, atata timp cat optezi pentru regie proprie si semnezi cererea de despagubire "ca primaru" nu prea mai poti sa dai inapoi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts