Jump to content

Cum stai cu nervii in functie de zodie? Vezi cum reactioneaza fiecare nativ in parte


Iulian
 Share

Recommended Posts

BERBEC

Berbecii se enervează extrem de ușor și, așa cum îi stă bine unei zodii de foc, iau pur și simplu foc, lăsând totul să iasă afară. Deși supărarea le trece repede, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, berbecii trebuie să-și canalizeze aceste energii negative în scopuri mai productive, cum ar fi să iasă la alergat, să dea cu pumnii într-un sac de box sau orice altă activitate care să le distragă atenția și să le facă plăcere.

TAUR

Taurul tinde să fie calm și lent, în general, dar nu imposibil de înfuriat. Totuși, atunci când un taur se enervează, ai grijă să nu fii în calea lui. Atunci când se supără, cea mai bună metodă de calmare a nativului taur este chiar autocontrolul.

GEMENI

Când gemenii se supără, aceștia nu mai ascultă și încep pur și simplu să vorbească, acest lucru fiind un dezavantaj în soluționarea conflictelor. În astfel de situații, gemenii trebuie să spună stop și să asculte și părerile celorlalți.

RAC

Racul este genul de nativ care pune totul la suflet și care fierbe pe interior atunci când are o supărare. În cazul racului, indicat este să lase aburii mâniei să se risipească ușor în timp ce fac un duș fierbinte sau se relaxează într-o cadă cu hidromasaj.

LEU

Leul tinde să fie egoist, așa că atunci când se enervează, totul se concentrează în jurul propriei persoane. În schimb, nativii leu ar trebui să ia în considerare și sentimentele celor din jur și modul în care furia lor îi poate afecta pe cei apropiați.

FECIOARĂ

Majoritatea nativilor născuți în această zodie își controlează emoțiile foarte ușor, însă haosul și dezorganizarea nu sunt tocmai pe placul lor, așa că izbucnesc. În loc să se enerveze, fecioarele trebuie să se concentreze pe imaginea de ansamblu și să recunoască că totul va fi în regulă.

BALANȚĂ

Nativii acestei zodii sunt caracterizați de nehotărâre, ceea ce înseamnă că multe oportunități pot trece pe lângă ei de-alungul vieții. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra lor, făcându-i nefericiți și ranchiunoși. Astfel, balanțele trebuie să învețe că furia și nervii nu reprezintă o soluție eficientă de  rezolvare a problemelor, dimpotrivă.

SCORPION

Scorpionii nu se pierd ușor cu firea, însă își exprimă furia în moduri ciudate. Uneori, nativii scorpion par în aparență liniștiți, însă fierb în suc propriu sau pot avea adevărate răbufniri, atunci când ar fi bine să nu fii în calea lui. Respirațiile adânci și chiar meditația pot fi o alternativă pentru scorpionii nervoși.

SĂGETĂTOR

Acest nativ poate reacţiona în două moduri atunci când este nervos, ambele neplăcute. Fie poate ţipa, fie începe să te jignească sau să arunce cu argumente stupide. Cea mai simplă soluţie este să-l induci în eroare, aşa că fă-i repede un compliment şi va uita motivul supărării. De asemenea, săgetătorul trebuie să învețe lecția empatiei.

CAPRICORN

Capricornul vrea să controleze totul, ca urmare a tendințelor sale exagerate de îngrijorare. Nativii capricorn sunt predispuși la accese de furie dacă lucrurile nu merg 100% conform voinței lor. Capricornul se poate calma prin a-și aminti că nu totul este despre ei. Un pic de meditație și câteva momente de introspecție se pot dovedi de mare ajutor.

VĂRSĂTOR

Pentru început, vărsătorul nervos va aştepta să te prezinţi cu scuzele de rigoare. Abia atunci va decide dacă va porni sau nu războiul împotriva ta. Cu greu te va ierta dacă nu îngenunchezi în faţa lui, iar dacă va vedea că nu ai de gând să te căieşti, va avea grijă să te pedepsească corespunzător. Pentru vărsător, una dintre cele mai eficiente metode de a-și gestiona nervii este de a învăța să-și exprime deschis sentimentele și nemulțumirile, cu calm.

PEȘTI

Peștii obișnuiesc să se retragă complet atunci când sunt supărați, dar în cele din urmă vin cu un val de furie, aruncând cu acuzații în stânga și în dreapta. În loc să se ,,hrănească'' cu propria mânie, peștii trebuie să se gândească mai întâi că orice problemă are o rezolvare.

Sursa

zodie.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...