Claudiu20 1 Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 Salut, Am si eu o problema cu un Fiat Bravo 2 1.6 multijet 120 CP : intra in limp mode,dar nu da nicio eroare in bord si nici cu testerul nu poate sa intre in ea. De menționat că are EGR si filtru de particule anulat. Quote Link to post Share on other sites
Adrian V. 215 Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 Salut , Cel mai probabil trebuie sa vizitezi un service care sa aibe soft dedicat pentru Fiat , si nu unul multi-marca. La anularea EGR-ului si filtrului de particule trebuiesc facute niste setari suplimentare in soft , altfel apar erori de genul acesta. Bafta ! Quote Link to post Share on other sites
Claudiu20 1 Posted November 10, 2019 Author Report Share Posted November 10, 2019 Ma duc la cineva sa imi rescrie soft ul la ea sa vedem daca se rezolva 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrian V. 215 Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 OK vezi ca de data asta sa fie un electronist mai bun. 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted November 11, 2019 Report Share Posted November 11, 2019 O idee rea, nu este! Doar sa aibe un soft bun! Succes! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts