Jump to content

Stiri Siguranta Alfa Romeo Giulia, o mașină sensibilă: debutul este amânat din cauza unor probleme de siguranță. Italienii neagă Alfa Romeo Giulia, o mașină sensibilă: debutul este amânat din cauza unor probleme de siguranță.


Iulian
 Share

Recommended Posts

519962l-610x390-b-be79a9b9.jpg

 

Ni s-au lungit urechile așteptându-l pe Alfa Romeo Giulia, sedanul premium al italienilor, prezentat în vara anului trecut ca un rival perfect pentru BMW M4 și Audi RS5.

În așteptarea noului model, surse neoficiale din interiorul unui furnizor important pentru Alfa Romeo a declarat că întârzierea producției și debutul pe piață se datorează unor nereguli care privesc siguranța. Mai exact, Alfa Romeo Giulia ar fi obținut rezultate dezastruoase la testele interne de impact frontal și lateral. Prin urmare, pentru a evita un punctaj dezastruos la testele EuroNCAP, italienii au decis să amâne producția pentru a remedia problemele.

Același purtător de cuvânt a declarat că grupul FCA va respecta termenul de lansare a producției și data de debut pe piața din Statele Unite, adică a doua jumătate a anului 2016. În capul listei va fi versiunea Quadrifoglio Verde, echipată cu un motor de 510 cai putere. Aceasta va fi urmată și de alte versiuni de motorizare.

sursa: automarket.ro

  • Imi place 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...