Efix Team 2 Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 Buna, eu sunt Andreea Oana, sunt pasionata de masini si din aceasta pasiune in 2011 am devenit unul dintre fondatorii Efix TEAM , societate ce se ocupa cu comercializarea de piese auto ... pe parcurs ne-am specializat in ambreiaje si volante astfel luand nastere magazinul online de azi. Mai nou ne implicam activ si in creearea de continut pe Youtube, incercam sa venim cu informatii utile atat pentru clientii nostri dar nu numai, dealtfel pentru asta am si dorit sa intru pe acest forum, pentru a impartasii cu voi cunostintele noastre acumulate de-a lungul timpului. 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 Buna Andreea, 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrian V. 215 Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 Buna Andreea si bun venit pe acest forum Te rog ca in prima faza sa te acomodezi cu structura forumului , dupa care sa postezi raspunsuri sau sa incepi noi topicuri Foloseste cu incredere functia de "Cautare" in asa fel incat sa evitam deschiderea de topicuri paralele . In josul forumului este si o sectiune de anunturi; mergi acolo si creeaza o postare cu detalii despre gama de piese comercializate cat si date de contact pentru eventuale comenzi ( telefon , link, site, facebook, etc...) Bafta in continuare ! P.S. Ma bucur ca ai inteles mesajul administratiei de a trece pentru inceput pe la topicul de prezentare Ai o "bila alba" din partea mea. Sunt foarte multi care nu au inteles ca este de bun simt sa dea "Buna ziua" cand intra intr-o incapere. 1 Quote Link to post Share on other sites
Efix Team 2 Posted April 15, 2020 Author Report Share Posted April 15, 2020 Multumesc mult de intampinare! Mi se pare perfect normal sa ne prezentam si sa fie asta o forma de salut pe un forum... 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts