Jump to content

Anvelope auto


ciprian24c
 Share

Recommended Posts

JANTA.RO este magazinul online care oferă soluții complete în materie de jante, anvelope și roți complete pentru mașina ta

 

Pe langă gama vastă de produse oferite, JANTA.RO îți pune la dispoziție și cel mai avansat configurator virtual 3D care te va ajuta să alegi jantele și anvelopele ideale, compatibile 100% cu automobilul tău.

Poți opta pentru jante din oțel, jante din aliaj, jante hibride și chiar pentru jante dedicate automobilelor off-road de la unul din producătorii AEZ, DOTZ, DEZENT, pe care le poți previzualiza direct pe mașina ta, într-un mediu virtual 3D, înainte de a le achiziționa.

 

 

Ai la dispoziție o gamă largă de anvelope de la mărci PREMIUM consacrate până la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive. (Falken, Nexen, Kumho, Sailun, Sumitomo, Triangle, GT-Radial, GITI, ROADX, Nokian)

Ai posibilitatea de a configura și senzori de presiune originali sau aftermarket, compatibili cu automobilul tău. În plus poți alege efectuarea montajului roților achiziționate, la unul dintre service-urile autorizate din rețeaua națională de parteneri JANTA.RO, sau se pot livra GRATUIT prin curier direct la tine acasă.

Pe janta.ro poți comanda produse și servicii la cele mai competitive prețuri, direct din siguranța și confortul locuinței tale, de aceea, te încurajăm să alegi un set de roți compus din jante, anvelope și senzori, completat de serviciul de montaj la unul dintre partenerii oficiali janta.ro, în așa fel încât să beneficiezi de cele mai bune produse, montate de specialiști veritabili, în condiții de siguranță deplină.

Încearcă experiența JANTA.RO!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...