Jump to content

Lansare noul Kia Sportage 2016


Tipu Ryan Florin
 Share

Recommended Posts

Aflat acum la cea de-a patra sa generaţie, noul SUV compact Kia Sportage este construit în cea mai mare parte pe succesul modelului anterior, oferind clienţilor un pachet inovativ şi sofisticat pe o piaţă din ce în ce mai competitivă.

Noul aspect interior oferă materiale de calitate superioară, este mai practic şi beneficiază de tehnologii menite să îmbunătăţească confortul, conectivitatea şi siguranţa.

O serie de motoare şi transmisii atât noi, cât şi îmbunătăţite vor conduce la îmbunătăţirea eficienţei şi performanţelor, în timp ce ţinuta de drum, manevrabilitatea şi rafinamentul condusului sunt de asemenea, îmbunătăţite.

Pentru prima data, clienţii noului Sportage pot beneficia de specificaţiile noului pachet GT Line. Desenat şi dezvoltat pentru cei care caută o experienţă de condus mai sportivă, pachetul GT Line oferă versatilitatea unui model standard, adăugând un plus vizual şi dinamic pentru clienţii care caută aceste aspecte.

Kia Sportage este produs la fabrica Kia din Žilina, Slovacia şi rămâne cel mai bine vândut model al brandului în Europa, cu mai mult de 97,000 de unităţi vândute în 2014, ceea ce reprezintă 27,5% din totalul unităţilor vândute de Kia.

Design nou, îndrăzneţ, pentru Kia Sportage 2016

Cea de-a patra generaţie a modelului Kia Sportage are un design nou, îndrăzneţ, designerii reuşind să ofere un sentiment de sportivitate şi energie pe care-l poţi simţi indiferent de unghiul din care priveşti autoturismul.

Procesul de design al noului Sportage a fost condus de centrul European de design al Kia din Frankfurt, Germania cu sprijinul centrelor de design ale brandului din Namyang, Korea şi Irvine, California.

Design modern şi mai mult rafinament pentru un interior nou de înaltă calitate

Kia Sportage se mândreşte cu un interior complet nou, reprezentând una dintre cele mai semnificative îmbunătăţiri faţă de generaţia precedentă.

Atenţia echipei de design a fost să creeze un spaţiu interior care să ofere un panou de bord mai larg, orientat spre şofer, dar în acelaşi timp cu un design simplu şi modern. Interiorul reprezintă o îmbinare între elemente metalice cu materiale moi la atingere şi defineşte un design cu linii orizontale, redând un nivel înalt de precizie.

Interiorul noului Sportage are materiale la un standard de calitate foarte înaltă, cu o proporţie mult mai mare a materialelor moi la atingere şi folosirea elementelor din ţesătură, piele şi cusături ce crează un ambient luxos.

Rezultatul se traduce într-un interior în care predomină rafinamentul, atenţia sporită asupra izolării fonice, măsuri menite să reducă semnificativ pătrunderea zgomotului exterior.

Confort crescut pentru pasageri cu spaţiu mai mult şi zgomot mai puţin

Cea de-a patra generaţie a acestui model a fost gândit să fie cel mai practic Sportage dezvoltat până acum, acest lucru datorându-se creşterii dimensiunilor exterioare şi interioare realizate de echipa de dezvoltare printr-un spaţiu mărit şi un confort îmbunătăţit pentru pasageri.

Cea mai importantă schimbare o constituie creşterea cu 30 mm a ampatamentului până la 2,670 mm, ce ajută la crearea unui spaţiu interior mai mare.

Întregul autoturism este cu 40 mm mai lung (4,480 mm), cu partea frontală extinsă până la 910 mm (+20 mm) şi partea posterioară cu o reducere uşoară până la 900 mm (-10 mm). Acest ultim model are aceeaşi înălţime (1,635 mm) şi aceeaşi lăţime (1,855 mm) ca şi modelul precedent.

Spaţiul pentru pasageri este mărit, cu o creştere a spaţiului pentru cap până la 997 mm (+5 mm) şi 993 mm (+16 mm) pentru pasagerii din faţă şi spate, cu un spaţiu maxim pentru picioare extins până la 1,129 mm (+ 19 mm) şi 970 mm (+ 7 mm).

Cel mai sigur Sportage produs până în prezent, cu o structură puternică şi noi tehnologii de siguranţă

Ca întotdeauna, siguranţa a reprezentat o prioritate de top pentru Kia, iar noul Kia Sportage este construit ţinând cont de reputaţia brandului în a oferi cele mai înalte standarde privind siguranţa la impact pentru ocupanţi şi pietoni.

Cea de-a patra generaţie a celui mai bine vândut model Kia a fost proiectat pentru a face faţă celor mai dure şi mai exigente teste de siguranţă, graţie unei structuri şi mai puternice, o serie de echipamente de siguranţă pasive precum şi a tehnologiilor autonome de evitare a pericolelor.

Clienţii noului Sportage au posibilitatea de a alege (în funcţie de piaţă) dintre cele mai noi tehnologii active de evitare a pericolelor care asigură în permanenţă siguranţa tuturor ocupanţilor.

 

Sistemele disponibile includ:.........continuarea pe turatii.ro

are.

Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 1
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 2
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 3
 
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 4
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 5
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 6
 
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 7
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 8
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 9
 
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 10
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 11
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 12
 
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 13
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 14
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 15
 
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 16
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 17
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 18
 
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 19
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 20
Kia Sportage 2.0l CRDi 2016 21

Sistemele disponibile includ:.........continuarea pe turatii.ro

turatii.jpg

 

Sistemele disponibile includ:.........continuarea pe turatii.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Cu modelul de dinainte ( al treilea din poza ) am facut acum 2-3ani un drive test . Motor de 2000cmc diesel , 170CP , cutie tiptronic cu 6 rapoarte. 

Am fost placut impresionat de calitatile masinii , de demaraj , motor silentios , cutie care schimba lin si frumos indiferent daca este pe auto sau pe manual. 

Pana la urma koreenii astia nu fac masini rele , si din punctul meu de vedere atata timp cat dau 7(sapte) ani de garantie , eu cred ca asta spune multe. La marcile europene nu am vazut un asemenea termen,
Partea mai putin placuta este ca piesele sunt in marea lor majoritate numai pe original , pe producator fiind doar ceva elemente de directie , rulare , filtre. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...