Jump to content

S-a întors din lumea cealaltă şi povesteşte. „Era întuneric. Îmi era frică”


Iulian
 Share

Recommended Posts

moartea_95088300.jpg

Loredana Jalbă, gălăţeanca de 30 de ani, victimă a unui groaznic accident petrecut înainte de Crăciun, când o bucată din faţada unei clădiri publice s-a desprins şi i-a căzut în cap, şi-a revenit miraculos şi a povestit clipele prin care a trecut.

Femeia a stat 13 zile în comă profundă, fiind conectată la aparate care au menţinut-o artificial în viaţă, iar alte opt zile a fost într-o stare de semiconştienţă care dădea medicilor unele speranţe.

„Era întuneric"

La un moment dat, după primele cinci zile de comă, chiar s-a pus problema deconectării Loredanei de la aparate, dar medicii de la Terapie Intensivă au amânat momentul declarării morţii femeii tocmai că încă mai sperau într-o minune.

Minune care s-a şi produs! Slăbită atât fizic şi psihic, cu lacrimi în ochi, Loredana Jalbă a povestit în şoaptă, pentru că nu are încă suficientă vlagă, experienţa terifiantă prin care a trecut.

Cuvintele acestei tinere care a demonstrat că există cale de întoarcere din moarte sunt copleşitoare chiar şi pentru personalul din secţia Terapie Intensivă obişnuit cu suferinţa, cu graniţa fragilă dintre viaţă şi moarte.

„Era întuneric. Îmi era frică. Nu am auzit nimic şi nu am văzut nimic în toată această perioadă. Ţin însă minte momentul accidentului. Ştiu că mi-a căzut o cărămidă în cap. Însă doar atât. Momentul acela mi s-a părut că a durat o veşnicie. Parcă se întâmpla cu încetinitorul", povesteşte femeia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...