Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  
Iulian

Ce să-i faci iubitului tau să nu te înşele niciodată

Recommended Posts

inseala_98307500.jpg

Gary Neuman, autorul cărții "Adevărul despre infidelitate: De ce calcă strâmb bărbații și cum poți preveni asta" a realizat un studiu timp de doi ani, la care au participat 100 de bărbați fideli și 100 infideli și a ajuns la câteva concluzii demne de atenție, scrie eva.ro.

Doar 8% dintre subiecții studiului au spus că lipsa de satisfacție sexuală i-a împins la indifidelitate și 12% au recunoscut că femeia cu care și-au înșelat partenera nu a fost mai frumoasă sau mai sexi. Aproape jumătate dintre ei (48%) au identificat motivul infidelității ca o lipsă de conexiune emoțională cu partenera.

Adu-i aminte cât de mult îl iubești
Bărbații sunt adesea mult mai puțini siguri pe sine decât o arată. Spunându-i și arătându-i cât de mult îl iubești, îi satisfaci o nevoie emoțională primară, mai puternică decât toată condiționarea socială.

Răsfață-l cu delicii culinare
"Îndatoririle casnice" ale femeii s-au transformat în multe cupluri într-o împărțire mai echitabilă a responsabilităților, dar asta nu înseamnă că nu îți poți surprinde partenerul ocazional cu bunătăți. Dacă nu gătești pe gustul lui, comandă-i de la o firmă de catering bună mâncarea preferată.

Comunică cu adevărat cu bărbatul iubit
Comunicarea adevărată împlică atenție la spusele partenerului, dar și sinceritate cu sentimentele proprii. Fără reproșuri și fără agresivitate pasivă, comunică cu adevărat cu bărbatul iubit, află dacă îl nemulțumește ceva, înainte ca resemnarea să-l împingă la o aventură.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×