Jump to content

EXCLUSIV! Bomba! Irinel Columbeanu o da in judecata pe Monica Gabor!


Iulian
 Share

Recommended Posts

media_145857428232368800.jpg

 

Conform spuselor lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor ar fi trebuit sa plateasca cuantumul stabilit de 1000 de lei lunar pentru fetita sa, Irina, ramasa in tara, in grija lui. Cum insa acest lucru nu s-a mai intamplat din vara lui 2015, datoriile s-au acumulat, iar la finele acestei luni vor ajunge la valoarea de 8.000 lei.

Deranjat de situatie, Irinel Columbeanu a incercat sa ii reaminteasca Monicai ca este restanta la plata pensiei alimentare, discutiile celor doi parinti despre cresterea celei mici si drepturile si indatoririle fiecaruia purtandu-se prin e-mail.

“La ora actuala, ea se afla in ilegalitate. Am fost sfatuit de avocati si am tot dreptul sa o actionez in judecata pentru neplata pensiei alimentare. In America, pentru greseli de acest fel si neachitarea pensiei alimentare ar fi fost trimisa la inchisoare. Si in Romania este tot o incalcare a legii, pot sa deschid proces penal, iar ea sa primeasca amenda contraventionala. La americani e mai grava situatia, daca nu faci dovada transferului bancar te iau a doua zi. Ea nu plateste pensie pentru ca are tupeu. Una e sa uiti sa platesti o luna si alta cand lasi sa se acumuleze datorii in 7-8 luni”, a declarat Irinel Columbeanu pentru WOWbiz.ro.

 

sursa : kanald.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...