Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  
Iulian

Crezi ca mananci mere naturale, dar adevarul e cutremurator! A pus apa fierbinte peste merele cumparate de la magazin,si a dezvaluit ce contin de fapt.

Recommended Posts

media_146011000932778000.jpeg

Stiai ca multe dintre merele disponibile in magazine sunt stropite cu ceara? Producatorii le invelesc in ceara pentru a conserva fructul, dar multi oameni sunt deranjati de cat de multa ceara se afla pe coaja. Videoclipul urmator demonstreaza o metoda de a scoate la iveala aceasta ceara, folosind apa fierbinte, turnata peste mere. In cateva secunde, ceara incepe sa fie vizibila pe suprafata marului.

Daca gandul ca puteti manca aceasta substanta va nelinisteste, o puteti curata folosind praf de copt, suc de mamaie, apa calduta si o periuta de dinti, cu care sa frecati coaja marului. 

Iata materialul demonstrativ :

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×