Samuel Trufas Posted May 7, 2021 Report Share Posted May 7, 2021 Bună ziua!Sunt nou pe aici și va rog frumos daca aveți vreo soluție pt problema mea sa-mi comunicați.Detin un seat alhambra din 2012 .Am avut un mic accident în care am lovit partea dreapta fata.In urma acestui eveniment a trebuit sa schimb aripa dreapta fata,bara față și farul.Mentionesz ca farul este bixenon.Dar de când am reparat masina m-am trezit cu o eroare la AFS .Am făcut o poză în care apar detaliile de la eroare.Vreau sa menționez , farurile datorita acestei erori nu se mai auto reglează și nici nu se adaptează 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Auto Posted May 8, 2021 Report Share Posted May 8, 2021 Salut Samuel, e clar ca eroarea de acolo vine, unde ai facut reparatia, la Seat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samuel Trufas Posted May 8, 2021 Author Report Share Posted May 8, 2021 Salut!Reparația mi-a făcut-o un tinichigiu auto.Dar nu stiu cum a lucrat...Posibil sa fie avariat senzorul de nivel din partea dreapta?Sau...? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Auto Posted May 24, 2021 Report Share Posted May 24, 2021 Salut Samuel Trufas, posibil ca da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts