Jump to content

NOUL Hyundai Tucson, lansat în România. Ce prețuri are și cum arată SUV-ul coreean


Iulian
 Share

Recommended Posts

NOUL%2BHyundai%2BTucson%252C%2Blansat%2B

Hyundai Tucson, ajuns în 2015 la cea de a treia sa generație, a fost lansat și pe piața din România, unde va fi comercializat de la 24.500 euro. SUV-ul coreean a revenit la numele care l-a făcut celebru, după ce timp de șase ani a purtat numele de ix35.

Spre deosebire de alți rivali din segment, Tucson va fi vândut pe toate piețele din lume sub același model. Nu vor exista versiuni diferite pentru Europa și SUA, design-ul SUV-ului compact fiind conceput de o echipă mixtă, formată din designeri de pe ambele continente

Prețurile pentru noul Tucson pleacă de la 24.500 euro, însă ar putea avea unele reduceri în primele luni de la lansare. Versiunea standard este un Tucson cu un motor pe benzină, 1.6 GDI de 132 CP. Dieselul standard este un 2.0 CRDi cu 136 CP, care are un preț de listă de 29.590 euro.

Pentru 5.300 euro în plus benzinarul este oferit cu tracțiune integrală, în timp ce versiunea cea mai ieftină care are transmisie automată costă 32.442 euro.

Cel mai scump Tucson este versiunea cu dieselul 2.0 CRDi, cu 185 CP, transmisie automată și tracțiune integrală și vine cu un preț de listă de 39.014 euro.

Hyundai Tucson are patru versiuni de echipare: Style, Premium, Premium + și Luxury +. Printre dotări se numără: sistem de deschidere automată a portbagajului, pachet de frânare automată la detecţia pietonilor, mai multe sisteme de asistenţă la condus, precum avertizare la părăsirea benzii, avertizarea pentru unghiul mort, avertizare pentru intersectarea cu mașini care ies de pe o stradă cu vizibilitate redusă.

Printre rivalii lui Tucson se numără Honda CR-V, Volkswagen Tiguan sau Nissan Qashqai.

 

sursa: romanialibera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...