Jump to content

Cum sa scapi de BATATURI. Remedii foarte simple


Iulian
 Share

Recommended Posts

Cum sa scapi de BATATURI, REMEDII simple

 

Pielea îngroșată de la picioare și de la degete apare atunci când ești încălțată cu pantofi rigizi, iar după o perioadă aceata va apăsa pe oasele de la picioare, terminațiile nervoase și va duce la un disconfort și o durere și mai mare. Din fericire, bătăturile sunt destul de ușor de tratat, și pot fi eliminate complet în diferite moduri.

 

 Poți folosi aspirina!

 

 1. Tot ce trebuie să faci este să zdrobești conținutul a câteva aspirine și să le amesteci cu o jumătate de lingură de apă și o jumătate de lingură de lămâie.  

 

 2. După aceea, aplică amestecul obținut direct pe pe bătături și învelește zona afectată într-un prosop umezit în apă caldă, apoi pune o pungă de plastic pe deasupra.

 

 3. După 10 minute, poți înlătura pungă și prosopul, iar acum ar fi indicat să îți faci un masaj sau să te cureți cu piatră ponce.

 

 Înmoaie-ți picioarele periodic

 

 1. Pregătește-ți amestecul în care îți vei înmuia picioarele:  o cană de săruri, o ceașca de bicarbonat de sodiu în apa. Pentru un miros plăcut poți adaugă câteva picături de uleiuri esențiale. Mentă sau lavandă sunt uleiuri potrivite pentru picioare.

 

 2. Umple un recipient suficient de mare pentru a-ți putea ține sub apa fierbinte ambele picioare (tmperatura apei să fie atât de mare cât să o poți suportă), apoi pune trei linguri din amestecul pregătit în 3 litri de apa și lasă-l până se dizolvă. Se lasă la macerat timp de 10 minute.

 

 3. Înmoaie-ți picioarele în apa cu ametestecul pentru bătături timp de 30 de minute până a le spăla cu peria.  Citeste mai mult pe stirile.rol.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...