Jump to content

BMW face o mutare şoc. Vrea să devină primul producător auto care care să ofere maşini de închiriat pe minute, pe modelul Drivy. Un minut va costa 49 de cenţi


Iulian
 Share

Recommended Posts

BMW face o mutare şoc. Vrea să devină primul producător auto care care să ofere maşini de închiriat pe minute, pe modelul Drivy. Un minut va costa 49 de cenţi

BMW se pregăteşte să devină primul producător de autovehicule care va lansa un serviciu premium de închiriere autoturisme la minut, scrie Financial Times.

BMW iniţiază sistemul de închiriere autoturisme, de tip car sharing,  pentru a-şi spori veniturile afectate de cădearea vânzărilor de autoturisme, o dată cu  apariţia maşinilor fără şofer şi proliferarea serviciilor de mobilitate oferite de companiile de profil.

Noua iniţiativa a companiei germane, prin care proprietarii BMW speră să câştige bani în plus prin închirierea de maşini, va începe ca un proiect în oraşul american Seattle .

BMW a pus la dispoziţie o flotă de 370 de maşini disponibile spre închiriere, printr-un serviciu nou care va oferi închirierea pe o durată de ordinul minutelor .

Proiectul BMW este destinat în special persoanelor mai tinere care, potrivit unor cercetări, sunt din ce în ce mai puţin interesaţi de achiziţionarea unui automobil.

 

citeste mai mult pe /m.zf.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...