Jump to content

Top 10 decapotabile până în 5.000 de euro.


Iulian
 Share

Recommended Posts

Top 10 decapotabile până în 5.000 de euro. GALERIE FOTO

Cu toţii ne-am imaginat la un moment dat la volanul unei maşini decapotabile, fie că a fost doar un vis trecător, fie că el s-a materializat mai devreme sau mai târziu.

Pentru cei care încă mai visează am făcut un mic research pentru a vedea ce opţiuni au în rotundul preţ de 5.000 de euro. Evident, un preţ mai mic înseamnă, aproape invariabil, şi un număr mai mare de kilometri, precum şi o vechime uşor mai mare, dar aceste detalii nu ar trebui să stea în calea realizării unui vis.

Mai trebuie menţionat că în acest Top 10 veţi găsi maşini second hand cabrio fie gata înmatriculate, fie aduse din străinătate pentru care trebuie achitată taxa de mediu. Pentru cei care vor să calculeze taxa auto le punem la dispoziţie un calculator.

GALERIE FOTO

1. Volkswagen Eos 2.0 (2008) - 4.900 de euro 

Începem lista noastră cu un Volkswagen Eos fabricat în anul 2008, care are la bord 145.000 de kilometri. Are motor diesel cu o capacitate cilindrică de 1.968 cm3, 140 de CP, cutie de viteze manuală, Euro 4, iar maşina este înmatriculată în România. Aceasta mai beneficiază de dotări precum aer condiţionat, volan şi schimbător îmbrăcate în piele, oglinzi electrice încălzite, reglaj lombar pentru scaunele din faţă şi tapiţerie din piele.

2. Smart Roadster (2003) - 2.999 de euro

Acest Smart are doar 132.779 de km la bord, motor pe benzină de 698 cm3 ce produce 82 de CP, cutie de viteze automata (CVT), iar ţara de origine este Germania. 

Iată ce spune proprietarul despre ea: ”Autoturism ce a aparut prima dată ca şi ConceptCar la Salonul de la Paris prin 2000, care apoi şi-a început producţia în anul 2003 într-un numar de circa 44000 de unităţi, concepută ca vehicul Sport, motorizat cu 700 cm3 cu turbina şi propulsatş de tracţiunea spate, ajutată de cutia de viteze automată de 6 trepte, dar şi apreciata pentru confortul de care da dovada (computer de bord, scaune încălzite, geamuri electrice, radio cd, aer condiţionat, închidere centralizată dar nu în ultimul rând CABRIO, cred că este cea mai tare "fiţă" pentru vara aceasta.”

3. Chrysler Sebring 2.0i (2002) - 4.250 de euro

Acest Chrysler Sebring fabricat în 2002 are la bord 169.000 de kilometri, motor pe benzină cu o capacitate cilindrică de 2.000 cm3 ce dezvolată 141 de CP. Pe lângă că arată extrem de îngrijită proprietarul mai spune despre ea că are dotări precum ”clima, full electric, decapotarea funcţionează perfect, scaune încălzite, tapiţerie piele şi volan reglabil”. De asemenea, taxa de mediu este plătită şi nerecuperată. 

citeste continuarea pe promotor.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...