Jump to content

SUV-uri la preţuri accesibile care pot fi cumpărate în România.


Iulian
 Share

Recommended Posts

SUV-uri la preţuri accesibile care pot fi cumpărate în România. VIDEO-FOTO

De ceva vreme o parte considerabilă dintre şoferi au început să-şi îndrepte atenţia din ce în ce mai mult către SUV-uri. Maşini mari, care ar trebuie să se descurce decent în off-road şi care dau impresia de siguranţă la volan.

SUV-urile sunt din ce în ce mai prezente pe străzile din România şi nu numai. E şi normal, până la urmă, fiindcă dau un sentiment puternic de siguranţă la volan şi, cel puţin teoretic, tracţiunea integrală ar trebui să le ajute să meargă mai departe atunci când drumul se termină. 

Să recunoaştem, SUV-urile premium sunt printre cele mai râvnite maşini de către mulţi dintre clienţi. Însă foarte puţini îşi permit să dea peste 50-60.000 de euro pe asemenea maşini. Aşa încât am încercat să facem o listă cu cele mai accesibile SUV-uri disponibile în România. 

Suzuki Vitara este destinat celor care vor să combine mai multe lucruri într-unul singur: dimensiuni compacte, poziţie înaltă la volan, spaţiu suficient pentru o familie şi bagajele ei, tracţiune integrală şi capacitatea de a se descurca cu bine pe drumurile desfundate din România. Iar, uneori, chiar şi în afara lor. Toate astea la un preţ care nu te ustură prea mult la buzunar. În clipul de mai jos puteţi vedea un test de viteză la care a fost supus acest SUV.

Sursă video: Throttlechannel.com 

2. Hyundai Tucson - de la 21.316 de Euro

Aspectul elegant al lui Tucson are şi o latura practică, acesta beneficiind de un coeficient aerodinamic îmbunătăţit, care alaturi de baza masivă, îi oferă o stabilitate superioară la viteze mari. Noua generaţie a SUV-ului compact Hyundai are rivali ca Ford Kuga, Nissan Qashqai şi Honda CR-V. Pentru a avea şase în luptă, modelul coreean l-a dotat cu tehnologii care nu au fost disponibile până acum pe ix35, modelul pe care îl înlocuieşte: parcare automată, frânare automată de urgenţă cu trei moduri de funcţionare, asistent de păstrare a benzii de circulaţie, alertă pentru trafic perpendicular în spate şi monitorizarea unghiului mort. 

Sursă video: Throttlechannel.com 

3. Mazda CX-3 - de la 14.790 de Euro

Poate fi numit cel mai frumos crossover din segmentul său, dar frumuseţea e în ochiul privitorului. Aşadar, trecând peste KODO şi celelalte rafinamente de design cu care încearcă să ne farmece japonezii, trebuie să ţii cont că premiata tehnologie SKYACTIV asigură performanţe sportive fără compromisuri şi manevrabilitate dinamică şi precisă, făcând din CX-3 alegerea perfectă pentru condusul urban sau pentru călătorii în afara oraşului. Designul CX-3 este axat pe şofer, inovatorul sistem MZD Connect şi funcţiile de siguranţă i-ACTIVSENSE făcând din orice călătorie una plăcută şi sigură.

Sursă video: Throttlechannel.com 

 

Citeste continuarea articolului pe promotor.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest nu masina noua

avem salarii de 1200 lei si iei cer 20000 euro asta se cheama hotie cum naiba sa poti cumpara decat prin imprumuturi adica totul se invarte intre diler si banca mana in mana

Link to comment
Share on other sites

Cele trei modele prezentate sunt un fel de catar , adica nici cal pur-sange nici magar-gloaba.
In oras sunt ceva mai masive ca un turism , iar in off-road nu sunt foarte "bazate" . Ce-i drept , fiind fabricate folosindu-se noi tehnologii si concepte pentru motor si/sau cutia de viteze , au niste performante demne de invidiat . La un motor de 2000cmc , se regasesc 170CP si un cuplu spre 350Nm , ceea ce este foarte mult pentru o masina de asemenea dimensiune .
Apai , de una din asta poti agata linistit o rulota/remorca de 1200Kg (poate si mai bine ) fara sa te doara capul . Doar sa ai in vedere limita celor 3500Kg aferente categoriei B .

Drumuri bune ! si de ce nu , bafta la achizitie :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...