Jump to content

Noul Nissan NP300 Navara a castigat trofeul International Pick-up of the Year 2016


Iulian
 Share

Recommended Posts

Noul Nissan NP300 Navara primeste marele premiu al competitiei internationale  Pick-up of the Year 2016 in cadrul unei ceremonii ce s-a desfasurat la Lyon, Franta.

Noul pick-up Nissan isi surclaseaza detasat concurentii, modele Mitsubishi L200 si Ford Ranger, intr-o competitie acerba,  in care membrii juriului au punctat tinuta de drum, capabilitatile off-road, performanta motorizarii si sarcina utila. 

Cu un stil dinamic si modern, NP300 Navara ofera confortul si rafinamentul unui crossover conservand in acelasi timp atuurile specifice unui caraus veritabil, precum sarcina utila si capacitatea de tractare.

Printre cele mai apreciate noutati propuse se numara sasiul robust si suspensia spate multilink in 5 puncte pentru versiunea Double Cab, precum si  o bena impresionanta, mai lunga cu 67mm decat a modelului precedent.
NP300 Navara ridica standardele si in materie de tehnologie utila, prin introducerea unor inovatii unice in segment: Around View Monitor, ce permite o vedere panoramica 360º pentru manevre la viteza redusa si Forward Emergency Braking (Franare automata de urgenta) ce reduce sau impiedica pericolul de coliziune.

Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President Nissan LCV BU, declara: “Acest premiu prestigios incununeaza expertiza de 80 de ani a Nissan in productia de pickup-uri. Testele riguroase efectuate de catre membrii juriului International Pick-up of the Year au evidentiat caracteristicile noului NP 300 Navara precum robustetea si inovatia.”

„Nissan este recunoscut de catre clientii sai din Europa ca expert al vehiculelor cu capabilitati autentice 4x4 si creator al conceptului de crossover. Noul NP300 Navara reprezinta fuziunea celor doua universuri auto in care ne este recunoscuta excelenta: un pick-up care combina robustetea vehiculelor 4x4 cu rafinamentul si eficienta unui crossover. Este o mare onoare ca noul NP 300 Navara sa primeasca trofeul international Pick-up of the Year 2016 (IPU) din partea celor mai experimentati jurnalisti din Europa in domeniul vehiculelor comerciale.  Multumesc membrilor juriului pentru acest premiu ce reprezinta o reconfirmare a excelentei noului model.", a adaugat  Ponz Pandikuthira, director Vehicule Comerciale Usoare Nissan Europa.

Productia noului NP300 Navara a debutat in aceasta luna in cadrul uzinei Nissan din Barcelona, iar  comercializarea in Europa este prevazuta la inceputul lui 2016.  

NP300_NAVARA__Front_Tekna_Bronze.jpg

sursa:auto.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...