bblbromz Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 (edited) Sunt un om simplu la 26 de ani, masinist obisnuit din oltenia, cu vise mari si buzunarul gol. Pasiunea pentru masini a inceput la varsta de 6 ani, si usor s-a tranformat si in hobby. Iubesc masinile germane, in principal "tractoarele", dar nu ma sfiesc de o benzinara priceputa! Mecanica motoarelor cu combustie interna este pe departe cel mai placut interes al meu, si cand se iveste oportunitatea de a mesteri, sunt primul la ocazie! Am petrecut mult timp prin service-uri, si am invat multe despre intretinerea si repararea masinilor, din care pun in practica si azi. Detin mai multe masini, toate germane, de la mai multi producatori. Desi cunosc societatea de tuning bine, sunt nebun dupa clasice, simple sau extravagante (911, W124, Golf 19E, E34 etc). Cel mai mare vis al meu este sa restaurez o masina clasica, si stiu ca il voi atinge daca ma sustine si situatia financiara! Edited May 5, 2022 by bblbromz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts