Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  
Sergiu Daniel

Honda CR-V 1.6l i-DTEC AT AWD Executive

Recommended Posts

Honda-CR-V-1.6l-i-DTEC-AT-AWD-Executive-762x360.jpg

Honda CR-V e cu adevarat ce trebuie sa fie in aceasta varianta: 1.6l i-DTEC AT AWD Executive. Da, costa, da, cutia automata cu 9 trepte limiteaza potentialul dinamic al motorului, performantele fiind usor mai slabe decat la o transmisie manuala, sunt de acord cu asta.

Insa combinatia, sinergia, merita. Nici macar pentru faptul ca Honda face reclama cutiei de viteze ca fiind cea mai avansata din lume. Probabil. Nu pentru ca are 9 trepte, BMW are cu 8 si n-a fost o problema pana acum, Mercedes-Benz si altii au 7 trepte. Irelevant.

Altceva imi place: suficienta dinamica, stil desavarsit, consum foarte scazut. Adaugam ingredientele astea la calitatile unui CR-V, trecem cu vederea aspectul exterior discutabil (nu sunt fan), lasam la o parte si pretul (daca nu imi permit un BMW nu inseamna ca e o masina rea, nu?) si tragem linie: asta e CR-V-ul ideal.

Filmele sunt explicite, iar eu, da, la sfarsitul testului, pot spune ca probabil aceasta e una dintre cele mai avansate transmisii automate din lume, combinata cu unul dintre cele mai reusite motoare diesel de 1.6l.

Citeste mai multe aici

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×