Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  
Sergiu Daniel

Nissan 370Z NISMO

Recommended Posts

Nissan-370Z-NISMO-762x360.jpg

Cu siguranta Nissan 370Z e o masina rara, cel putin prin Romania. Sa mai gasesti si o varianta NISMO, e de-a dreptul incredibil. Si totusi, am gasit noi una, in parcul de presa Nissan. Si ne-a placut.

Pentru cine nu stie ce inseamna NISMO, imaginati-va ca sunt cei care fac anumite chestii incredibile pentru Nissan, de la Juke-uri de curse, pana la mai stiu eu ce minuni. Mai exact, e departamentul Motorsport al celor de la Nissan. Adica viteza, intelegeti?

Cum, un 370Z avea nevoie de suplimente pentru a fi spectaculos? Ce ar putea sa ii faca NISMO? Da, sunt intrebari legitime, la care raspunsurile le puteti gasi in cele doua filme de mai jos.

Nu e o masina de strada, in caz ca aveti impresia asta, pentru ca o cursa cu ea iti scoate pietrele de la rinichi in 20 de minute. Desigur, e inmatriculata, ba chiar se conduce surprinzator de usor prin oras, insa realitatea ramane alta: vorbim de o bestie care plange dupa circuite, nu vrea sa stea bara la bara prin Bucuresti.

Vezi mai mult aici

  • Imi place 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×