Forum Auto 57 Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 Descrierea masinii - PRET: 8900 PERSOANA FIZICA Citroen C3Picasso,achizitionat de nou de mine din reprezentanta in data de 29.06.2011,fara nici o problema ,folosit ca masina a 2-a in concedii(am auto de firma cu care merg zilnic),revizii din an in an acum la 36.000 am schimbat palcutele fata si acumulatorul,folie protectie pe faruri si geamuri,senzori parcare ,alarma,nivel de echipare Seduction,motorizare 1,6 hdi 92 cai,impozit si consum mic. Serie sasiuVF7SH9HP0AT556210. Motivul vanzarii,am nevoie de masina cu garda la sol mai mare eventual 4x4.Schimb cu Duster fabricat dupa 2014 1,5 diesel 4x4. Principalele dotari standard: • Aer conditionat manual si torpedou cu racire • Geamuri electrice fata • Oglinzi exterioare reglabile electric • Radio CD RD4 cu ecran A+, functie MP3 cu priza jack • Scaun sofer reglabil pe inaltime • Servodirectie cu volan reglabil pe 2 directii • Limitator / regulator de viteza • Faruri de zi cu LED • Scaune spate rabatabile fractionat 2/3-1/3 • Roata de rezerva de dimensiuni reduse (RS02)* • ABS + REF + AFU, • Airbag-uri frontale, laterale si cortina • Inchidere centralizata cu telecomanda • Proiectoare ceata • Detector apa in motorina (exclusiv diesel) (BP01)* • Pack Look (bare de protectie in culoarea caroseriei si ornamente cromate pe bara fata) • Tapiterie textil Mixou Mistral (9OFR – gri) • Jante otel 16″ Airflow • Pneuri Michelin TBRR (195/55 R16) Pret - 8 900 EUR Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted April 25, 2016 Author Report Share Posted April 25, 2016 Citroenul este ca si nou, RECOMAND Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted April 27, 2016 Author Report Share Posted April 27, 2016 Anuntul nu mai este valabil! Link to post Share on other sites
Recommended Posts