Jump to content

Problema de soft?


Recommended Posts

Salut, sunt nou aici, si proprietar de masina recent, putin disperat momentan :)

Am un Opel Corsa din 2008 cu motor de 1.2 care nu porneste. Cand bag cheia in contact, se aprind toate pe bord normal, insa cand rotesc de ea, nu porneste, nu se aude nici un sunet, nimic. Am mai avut problema asta acum 3 luni si cei de la Reprezentanta au reusit sa ii dea de cap spunandu-mi ca masina nu recunostea cheile, si ca softul trebuia actualizat.

Nu stiu daca e aceeasi problema cu adevarat, ca nu pot vorbi decat de simptome, dar de data asta i-am sunat si au zis initial ca nu au versiunea actualizata de soft pentru a lucra pe masina mea (din 2008... adica lucrand in IT credeam ca stiu cum functioneaza soft, dar poate la masina mea e altfel, in fine), si ca urma tipul sa sune la Opel (credeam ca ei sutn Opel?!) sa ceara un update pentru soft. Azi am sunat din nou, tot nu au resuit sa faca nimic si ca mai incearca sa dea de cei de sus sa obtina un soft mai bun, ca aparent aceeasi problema o au si cu alta masina, si ca daca pana maine nu o rezolva, sa vin sa o iau.

Toate astea mi se par vrajeli. Nu neg ca nu exista o problema, dar modul in care mi-a justificat problema tipul, pare aiurea, nu face sens. Cel putin pentru mine. Imi asum daca asta functioneaza altfel pentru calculatoarele de masini, si pur si simplu nu cunosc eu domeniul calumea.

Daca cei de la Reprezentanta nu reusesc nimic, am vreo sansa in alta parte? Am in plan sa sun la Opel Romania, si sa trec pe la garaje unu cate unu pana dau de cineva. Altceva nu stiu ce sa fac, imi vreau masina sa mearga :( 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...