Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  
Iulian

VESTE TRISTA pentru toti ELEVII! Adio VACANTA de 3 luni!

Recommended Posts

VESTE TRISTĂ pentru toți ELEVII! Adio VACANTA de 3 luni!
 
Mai mulți senatori au depus un proiect de lege în acest sens pentru a veni în sprijinul părinților care nu au în grija cui să își lase copiii.
 
În acest mod, cei mici ar putea fi supravegheați mai bine în timpul liber. Proiectul de act normativ nu prevede clar dacă profesorii vor fi obligați să participe la activități recreative.
 
Anton Hadăr, președintele Federației Sindicale „Alma Mater” susține că ideea nu este rea, numai că totul depinde de dascăli. Dacă vor fi plătiți pentru orele suplimentare ar putea renunța la concediu pentru a sta cu elevii, scrie reporterntv.ro.
 
În plus, unitățile de învățământ trebuie să aibă logistica necesară pentru ca alevii să fie atrași să vină și în vacanța de vară la școală.
 
Potrivit legii, cheltuielile ar urma să fie suportate de părinți. Actul normativ urmează să intre în dezbaterea Senatului după începutul sesiunii parlamentare. Read more: stirile.rol.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest EuM

E un proiect bun. Vacanta cumulată a unui copil în tot anul este de 6 luni. Foarte mult . Cu cine lăsăm copii atâta timp. E bine sa facă niște activități sa le deschida mintea nu sa se târască prin parcuri baruri sau sa fumeze. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest costy

Lasati copiii sa fie copii ! Si parintii sa constientizeze ca au copii, sa mai la lase prostiile ca nu au cu cine sa ii lase, ei unde sunt ? A, isi gasesc scuze in spatele serviciului si a pierderii de vreme ! Oare parintii lor asa au facut ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Dan M

Eu o prostie imensa.Oare pe parinti iau intrebat când au initiat aceasta timpita lege?Sunt unii parinti care de abia isi pot permite sau deloc sa-si trimita copii la scoala.E o aberatie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

e cea mai mare prostie ar fi ok sa scoata rahatu asta de lege ca e foarte ca ceapa si plus de aia unde e distractia copiilor? s-a gandit cineva la asta? NU. Dar ar face bine sa se intrebe si chestia asta , nu e frumos sa iei copiilor distractia

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Răzvan

Voi nu loati in calcul familiile care cu greu își pot  trimite copiii la școală si in plus mai au nevoie si ei de o pauza.

:O

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×