Jump to content

Suparat ca educatoarea i-a batut copilul, un barbat din Galati si-a facut singur dreptate. Ce i-a facut femeii, la gradinita


Iulian
 Share

Recommended Posts

gradinita

Camerele de supraveghere de pe holul gradinitei au surprins momentul in care barbatul o apuca de ceafa si o trage de par. Tatal ar fi amenintat-o pe educatoare ca o da cu capul de pereti, daca mai aude ca ii bate pe copii. Conducerea a anuntat politia, iar Inspectoratul Scolar a demarat propria ancheta.

In imagini se vede cum parintele o apuca de ceafa si de par pe educatoare si ii vorbeste nervos. Pentru ca se simtea la randul ei vinovata, femeia nu a reclamat incidentul. Intrebata de directoarea gradinitei ce s-a intamplat, ea a spus initial ca au avut doar o discutie mai aprinsa. Pusa in fata inregistrarii, a recunoscut ca barbatul a agresat-o pe motiv ca l-ar fi dat pe baietelul lui cap in cap cu un alt copil din grupa. La gradinita au fost miercuri si reprezentantii Inspectoratului Scolar Galati, dar si ai politiei, care vor face anchete in acest caz.

Incidentul s-a petrecut dimineata, cand tatal, medic stomatolog de meserie, si-a adus cei doi copii gemeni, baiat si fata, la gradinita. Barbatul o apuca de cap si o zgaltaie pe educatoare.

Iuliana Caluian, educatoare: "Intr-un fel a existat o forma de agresivitate. As putea spune violenta. Amenintare sa zicem c-a fost."

Citeste mai mult pe : stirileprotv.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...