Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  
Iulian

A mers la doctor pentru că NU MAI AUZEA, dar ce A GĂSIT în URECHE l-a ingrozit .

Recommended Posts

13256244_1219297311442195_74269151706565

Milioane de oameni folosesc vata în diferite forme pentru a-și curăța urechile, iată însă care ar putea fi pericolele acestei practici și ce se întâmplă în urechea ta când medicul încearcă să o scoată!

Doctorul Krunal Karade s-a filmat în timp ce îndepărta cu grijă un dop de vată din canalul urechii unui pacient, după ce pacientul l-a îndesat acolo din greșeală, încercând să se scarpine cu un bețișor pentru urechi, dar, înainte să-și dea seama, vata s-a desprins de pe bățul de plastic și a rămas blocată înăuntru. 

Omul a mers la doctor crezând că suferă de un blocaj sau că are un dop de ceară în ureche și a descoperit că vata era încă acolo. Ce se întâmplă când dopul de vată rămâne blocat în canalul urechii?  

Un instrument ascuțit din metal a fost introdus în urechea pacientului, localizând apoi obiectul străin. A apucat obiectul străin cu mare grijă și l-a tras afară. Doctorul Karade spune că dopul era amestecat cu păr înăuntrul urechii. Se pare că milioane de oameni ajung la spital din cauza rănilor provocate de bețișoarele pentru urechi. 

Read more: stirile.rol.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×