Jump to content

Mesajul terifiant al celei mai faimoase teroriste ISIS! Ce tara e vizata


Iulian
 Share

Recommended Posts

Mesajul terifiant al celei mai faimoase teroriste ISIS! Ce tara e vizata

"Sa fiu sincera, daca aș fi in locul vostru, nu m-aș duce in centrul Londrei in luna iunie sau chiar in lunea iulie. De fapt, nu m-aș duce acolo niciodata, in special cu metroul", a scris pe rețelele de socializare Sally Jones, alias "Doamna Teroare", relatat de DailyMail.co.uk.

 

Sally Jones (47 de ani) obișnuia sa fie "punk rocker", dar a renunțat la acest stil și a decis sa se converteasca la religia islamica, iar acum exista informații care spun ca se ascunde in orașul Mosul, din Irak. Ea este cunoscuta pentru mesajele de instigare la terorism pe care le publica pe diverse rețele de socializare. Contul personal de Twitter i-a fost inchis dupa ce a publicat mesajul "AngliaBum", relateaza sursa citata.

 

Terorista a parasit orașul sirian Raqqa pentru a se muta in Mosul din cauza faptului ca ISIS a pierdut teritorii in aceasta regiune, forțele kurde și guvernamentale siriene continuand sa avanseze. Soțul lui Sally, extremistul Junaid Hussain, un hacker din Birmingham, Marea Britanie, a fost ucis anul trecut de un atac aerian cu o drona americana.

 

"Doamna Teroare" spusese tuturor pe contul de Twitter, cand inca nu era inchis, ca s-a mutat impreuna cu fiul sau inapoi in Irak. De asemenea, a mai adaugat ca abia așteapta sa-i tortureze și sa-i ucida pe cei care i-ai ucis soțul.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...