Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  
Iulian

Semne care îți apar în vis și nu trebuiesc NICIODATĂ ignorate!

Recommended Posts

Semne care îți apar în vis și nu trebuiesc NICIODATĂ ignorate!

Indiferent de tipul de vis pe care pe care l-ai avut, frumos sau urât, nu trebuie să ignori semnificația acestuia.
 
Acesta îți poate dezvălui anumite aspecte din viața ta sau a mediului înconjurător. Acestea sunt câteva semne pe care nu trebuie să le ignori dacă îți apar în vis:
 
Animalele
 
Animalele erau considerate de către preoții antici niște mesageri spirituali. Apariția unui animal în vis poate fi interpretată ca trasmitere a unui mesaj. Dacă ești atacat sau urmărit de acesta, înseamnă că ai niște temeri care te împiedică să evoluezi.
 
Cifrele și simbolurile
 
Visele în care apar cifre sau simboluri sunt cele mai neobișnuite. Încearcă să le reții și să le notezi pe o foaie pe care să o păstrezi bine. Acestea sigur sugerează ceva, lucru pe care îl vei afla în viitor.
 
Călătoriile
 
O călărie efectuată în vis reprezintă un drum în viața reală. Acest drum se referă la cel al vieții, la felul cum vor decurge lucrurile în viața și evoluția ta. Persoanele întâlnite în această călătorie, în vis, pot fi persoane care îți vor afecta într-un mod sau altul această evoluție. 
 
Sentimentele puternice
 
Emoțiile și sentimentele trăite într-un vis pot fi uneori atât de reale, încât să nu conștienizăm faptul că acestea nu sunt adevărate. Astfel de trăiri nu trebuiesc ignorate. Acestea îți pot arăta anumite indicii și direcții pe care trebuie să le urmezi. Scriitoarea Stephanie Meyer a visat într-o noapte o poveste de dragostea între un vampir și o tânără- de aici a pornit seria de succes Twilight.
 
Repetiția viselor
 
Visele care se repetă sau cele care au elemente care apar mai des în visele noastre sunt un semn de neignorat. Notează undeva ce anume tot apare în visul tău. Meditează, gândește-te la acel lucru și la ce semnificație are acesta în viața ta, apoi s-ar putea să ai o revelație!Citeste mai mult pe: Stirile.Rol.Ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×