Jump to content

Camere auto dedicate


Adrian V.
 Share

Recommended Posts

In primul rand , o camera din asta este "buna la casa omului" . Nu stiu cat de folositoare este in cazul unui accident sau in cazul unei altercatii in trafic , dar macar iti ofera o anumita liniste .

Cu ceva ani in urma mi-am achizitionat o camera , si la vremea aia am zis ca sa-mi iau ceva mai la mokangeala , asa ca am luat una de vreo 200RON - RoadRunner , parca. Apai de banii aia a tinut . In 3luni a crapat si am luat alta pe garantie . Dupa alte 3 luni a murit si asta . Cand am mers inapoi la magazin am plusat cu inca 200RON ca sa iau una mai de Doamne ajuta. Si cam asa a fost . Ce-i drept , n-a mai sucombat in 3 luni ci aproape dupa un an de zile . Dar tot a murit ( ca Speranta ! :D ) . De data asta am plusat inca vreo 150RON si am luat una de la Mio , MiVue538 daca nu ma insel . Apai nene , sa-mi fie cu iertare , asta DA camera. Filmari de nota 10 atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte . Am dat-o cu un Mercedes Vito pe care l-am avut , si plang si acum dupa ea.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Și eu am tot mio, mivue 698 dual și sunt foarte mulțumit de ea, deocamdată. Nu am lăsat-o în mașină pentru că bănuiesc că are acumulator și cum a fost cam frig.

A fost cea mai ieftină variantă duala deși gasisem cu 1250 camera bmw și blackvue 650 2ch pe olx. Thinkware nu am găsit la noi.

Simplă am auzit că viofo a119 e ideală la 100 de euro și vico vation opia 2 filmează cel mai bine dar la un preț de 1100 de lei.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...