Jump to content

Aplicatii GPS pentru Android, fara internet


Forum Auto
 Share

Recommended Posts

Aplicații GPS pentru Android, fără internet – GPS Navigation & Maps Sygic.jpg

Sygic

De la inceput pot sa va spun ca e printre cele mai bune aplicatii Android, care se poate folosi fara internet!

Aceasta aplicatie se poate folosi fara probleme fara a cumpara licenta, daca doresti ca aplicatia sa aibe mai multe functii, atunci va trebuii sa cumperi licenta Sygic, care este la un pret foarte bun si se poate cumpara foarte usor cu un card bancar online!

 

Maps Sygic este una dintre acele aplicații GPS pentru Android, fără internet, care pe lângă hărțile offline disponibile și funcția de GPS are o mulțime de alte funcții pentru personalizare. Unele de-a dreptul amuzante, cum ar fi schimbarea vocii care te îndrumă. Poți să folosești vocea lui Homer Simpsons pentru a te ghida, sau alte celebrități, contra-cost.

  1. Pentru a primi actualizarile postari GRATUIT te rugam sa iti faci un cont pe Forumul nostru gratuit: http://forum-auto.info/register/
  2. Harti Europa incluse GRATUIT : Albania, Andora, Austria, Belgia, Bielorusia, Bosnia Hertegoviana, Bulgaria, Cipru, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Federatia Rusa, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.

Puteți downloada de AICI.

Un Forum dedicat tuturor pasionatilor de masini!

Bine ai venit pe Forum Auto Romania, aici vom putea sa dezbatem o problema pe care o avem la masina, sau pur si simplu putem sa-i ajutam pe ceilalti  utilizatori de pe acest forum!

Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

 

 

  • Imi place 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eu pe un telefon am instalat Sygic, timp de 7 zile am avut programul premium, mai exact am avut toate functiile, acum programul functioneaza perfect ca si in cele 7 zile, doar ca nu mai am toate functiile pe el, de folsit se poate folosi si asa fara nici o problema, doar ca pentru 20 si ceva de euro se poate cumpara licenta care este pe viata si din cate stiu eu se poate instala pe 3 dispozitive, eu am cumparat o licenta si beneficiez de toate functiile acestui program minunat!

pot sa va spun ca l-am folosit in Romania, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Austria si Germania mi-a fost de folos, fara el eram in pom si pomul in aer :)

e foarte bun ca se poate folosi in afara tari fara internet, alte programe nu functioneaza daca nu ai datele mobile active!

In acest moment pretul pentru licenta programului Sygic este:

 

Screenshot_2017-01-14-22-43-20-228.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...