Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

lian66

VW Caddy pareri

Recommended Posts

Salut lian66, e masina pe care trebuia sa o cumparam, din cauza pretului cu cateva mii de euro mai mare, am renuntat si am cumparat un Fiat Doblo Combi Maxi!

Sincer sa fiu daca ar mai fii acum sa aleg, as alege caddy, fara doar si poate, eu cred ca e o masina mult mai buna ca si fiat, motorul pe Fiat e mult prea mic pentru ce caroserie are, eu Fiatul il folosesc prin Timisoara, e ok, dar anul trecut am fost in Grecia si am vizitat statiunea Lefkada, la un moment dat am ajuns sa cobor cu masina pana la mare, aici nici o problema, dar cand am plecat inapoi, aici deja a intervenit problema, sa vazut cat de slabut este motorasul!

Recomand Caddy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avem la service un Caddy cu motorul de 2ltr si cutie in 5 trepte . Ce-i drept nu este un model prea sofisticat , si este autoutilitara.
Eu unul sunt incantat de masina , chiar daca gradul de echipare nu este prea stralucit - sau lipseste cu desavarsire, dar este o masina cu care iti faci treaba , are " sange" la demaraj , destul de confortabia la mers in oras , iar la drum lung s-ar putea sa creeze disconfort unora care sunt mai inalti de 1,75-1,80m (scaunele din fata nu se duc prea mult in spate din cauza peretelui despartitor). 
In rest , ce sa zic ? masina robusta , motor bun , cutie etajata OK . ;)
Depinde pentru ce il iei , sau la ce vrei sa-l folosesti .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×