Gogu 52 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Salut! Va prezint încă o masina. Ssang Yong Actyon Sports , pick-up , fabricata in 2012. Motor diesel 2 litri ,155 cp, cuplu 360 Nm, cutie manuala in 6 trepte, consum oras 9-9,5 l/100 km, afara 8,3 l /%. Capabilă sa tracteze 2,300 kg. 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Salut Gogu, foarte faina masinuta, cred ca e foarte buna de mers in afara cu ea, prin oras cred ca e mai greu, eu as folosio cand as iesi in afara, cred ca la masina asta ii place muntele, sa urce, la ce motor are cred ca urca fara probleme Quote Link to post Share on other sites
Gogu 52 Posted January 17, 2017 Author Report Share Posted January 17, 2017 Salut, Florin! Masina asta ma încânta , este buna la toate ... 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Da, ai dreptate Cui duci asa multa paine ? Quote Link to post Share on other sites
Gogu 52 Posted January 17, 2017 Author Report Share Posted January 17, 2017 4 minutes ago, Florin said: Da, ai dreptate Cui duci asa multa paine ? La balta, hrănesc peștii . 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Cand ai timp sa faci niste poze cu balta te rugam, sa vedem daca ar merge caiacul pe ea Quote Link to post Share on other sites
Gogu 52 Posted January 17, 2017 Author Report Share Posted January 17, 2017 Just now, Florin said: Cand ai timp sa faci niste poze cu balta te rugam, sa vedem daca ar merge caiacul pe ea Cu siguranța merge, ma plimb cu barca cu motor ( de viteza) . Cel mai mare lac , in lungime are aproximativ 3 km. Am găsit vreo doua fotografii prin telefon . 1 Quote Link to post Share on other sites
Forum Auto 57 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Acum 15 minute, Gogu a spus: Cu siguranța merge, ma plimb cu barca cu motor ( de viteza) . Cel mai mare lac , in lungime are aproximativ 3 km. Am găsit vreo doua fotografii prin telefon . Frumos lac, ar merge foarte bine caiacul pe el, e aproape de Romania ? Quote Link to post Share on other sites
Adrian V. 215 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Hai ca ati dat-o din masini in balti , si din balti in kaiac Sa revenim la masina , astea sunt modelele alea de au motorizare Mercedes , sau mi se pare mie ? Ca asa ca si caracteristici tehnice se apropie de Mercedes . 1 Quote Link to post Share on other sites
Daniel 8 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Sang yong are motor mercedes? Eu stiam ceva de mitsubishi ca e in parteneriat cu sang yong dar oricum e o masina foarte buna dupa descriere. Eu prefer nissan patrol. Am o poveste legata de nissan patrol. Lucram la o firma agricola si s-a intamplat ca in ziua respectiva sa nu vie nici un tractor functional in ferma pentru a muta o remorca de 16 tone plina cu grau, ia venit in cap tatalui meu sa o remorcam cu acel nissan patrol. De tractat a tractato pana in locu unde a trebuit mie unul nu mia venit sa cred dar apoi a avut nenoie de alt ambreeaj. Modelul era de prin 90-96 ceva de genu. Motor 2.8 diesel,6pistoane in linie 1 Quote Link to post Share on other sites
Gogu 52 Posted January 18, 2017 Author Report Share Posted January 18, 2017 Da, sunt dotate cu motoare sub licența Mercedes . 12 hours ago, Florin said: Frumos lac, ar merge foarte bine caiacul pe el, e aproape de Romania ? Lacul este langa orașul Orel, 1600 km pana la București . 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts