Jump to content

Recommended Posts

Peugeot a dezvăluit, în sfârşit, noul SUV 3008. Mult aşteptat, modelul 3008 ia cu asalt segmentul C-SUV, într-o clasă aflată în plină expansiune pretutindeni pe glob.

Acesta acceptă provocarea venită din partea clienţilor exigenţi, în căutare de senzaţii noi şi experienţe diferite. Prin caracterul spectaculos al noului i-Cockpit® PEUGEOT de ultimă generaţie, designul de o calitate excepţională, eficienţa arhitecturală optimizată ori echipamentul său high-tech, noul SUV PEUGEOT 3008 urmăreşte să îşi afirme încă din start poziţia de jucător important pe acest segment de piaţă.

Pentru PEUGEOT, modelul 3008 reprezintă emblema la nivel mondial a noii sale game SUV, fiind prezentat în premieră la Salonul Auto de la Paris 2016.

Apariţia noului PEUGEOT 3008 în segmentul C-SUV

În ultimii ani, toate categoriile pieţei SUV au fost în plină expansiune. În cadrul segmentului C-SUV european, în continuare cel mai mare şi mai diversificat, vânzările de autovehicule au crescut de două ori şi jumătate din 2009 – data de lansare a primei generaţii PEUGEOT 3008. În prezent, în Europa, luând în calcul toate segmentele, o maşină din zece aparţine familiei SUV.

O adevărată întruchipare a automobilului modern, tehnologizat, creator de emoţii şi plăcere personală, SUV-ul sporeşte prestigiul posesorului şi personifică valorile, în pas cu spiritul timpului. Acest autovehicul nu reprezintă doar realizarea dorinţei de exprimare personală, ci şi dorinţa de a demonstra succesul, de a observa reflecţia propriilor valori în privirile celorlalţi.

Un mijloc pe măsura dorinţelor, clasa SUV reprezintă un concept care şi-a depăşit scopul – Sport Utility Vehicle – dezvoltându-şi propriul mit: deoarece conducătorii auto de astăzi îşi doresc senzaţii noi la volan; pentru că timpul petrecut în deplasări devine un timp bogat în experienţe, emoţii şi solidaritate; pentru că interacţiunea cu autovehiculul este intuitivă şi senzorială ca şi cum acesta înţelege nevoile ocupanţilor şi se conformează acestora; iar interiorul primitor poate fi personalizat asemenea propriei locuințe.

Toţi constructorii de automobile au înţeles asta şi din acest motiv există o mulţime de modele disponibile în lumea întreagă. Totuşi, plăcerea conducerii unui SUV se ridică rar la înălţimea aşteptărilor. Provocarea cu care se confruntă PEUGEOT este, prin urmare, una de primă anvergură: nu numai încorporarea tuturor caracteristicilor segmentului ci, mai ales, furnizarea unui pachet inteligent şi fin, modern şi incredibil de consistent.

În cazul noului PEUGEOT 3008, brandul doreşte să se poziţioneze încă din start în segmentul C-SUV cu un produs care stârneşte dorinţa, cu excelente performanţe tehnice şi compatibil cu strategia mărcii de orientare spre segmentele mai afluente ale pieţei. Această orientare este confirmată în primul rând de echiparea, încă din versiunea standard, cu noul i-Cockpit® PEUGEOT.

Noul PEUGEOT 3008 SUV nu este numai o apariţie atractivă, ci şi un concept bine gândit, cu performanţe şi caracteristici în linie cu cele mai bune realizări din acest segment, un autovehicul la înălţimea reputaţiei mărcii.

Un design interior care îţi taie respiraţia

La intrarea în noul PEUGEOT 3008 SUV aveţi sentimentul că pătrundeţi într-o lume surprinzătoare, originală, de o calitate omniprezentă. Spectaculos şi avangardist, postul de conducere vă atrage imediat atenţia. Acest ansamblu coerent şi extrem de tehnologic este i-Cockpit-ul® PEUGEOT de ultimă generaţie, un concept inovator care face istorie în lumea cockpit-urilor auto. Aici, totul pare a fi conceput pentru a servi plăcerea şi atenţia conducătorului auto, într-o segment de nişă cu un caracter high-tech pronunţat.

Designul interior al noului PEUGEOT 3008 este unic în acest segment de piaţă. Stilul este deosebit de reuşit şi bogat, iar tehnologia integrată la bord promite foarte mult. Aceeaşi impresie se continuă şi la exterior. La prima vedere, noul PEUGEOT 3008 este provocator şi surprinde prin tăria sa de caracter. Efectul este puternic, limpede şi incontestabil: avem de-a face cu un SUV. Noul PEUGEOT 3008 a adoptat toate caracteristicile acestui tip de siluetă:

• Grilă frontală verticală;
• Capotă plană;
• Spaţii de protecţie (accesorii ale barelor de protecţie, pasaje de roţi, protecţie la baza portierelor);
• Roţi late;
• Garda la sol înaltă;
• Bare de plafon finisate.

O experienţă încrezătoare la volan…

Reputaţia Leului în ceea ce priveşte intensitatea experienţei la volan este deja bine-cunoscută, ca de altfel şi abilitatea inginerilor PEUGEOT de a dezvolta model după model, autovehicule de cea mai bună calitate, indiferent de categorie. În cazul autovehiculelor SUV, provocarea este semnificativă: garda la sol ridicată, poziţia la volan înaltă, centrul de gravitate mai sus… Toate acestea într-o clasă unde alegerea designului se face adesea în detrimentul manevrabilităţii.

… susţinut de un arsenal de sisteme de asistenţă în conducere…

Conducerea autovehiculului este o plăcere, sentiment amplificat de volanul compact şi conducătorul auto poate profita la maximum de calităţile dinamice ale acestui SUV, în special datorită sprijinului oferit de numeroasele sisteme de asistenţă disponibile. Sistemele ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) de ultimă generaţie minimizează orice pericol graţie unui arsenal de sisteme de siguranţă:

• Frânare de urgenţă (Active Safety Brake) şi avertizare în caz de coliziune (Distance Alert);
• Avertizare pentru banda de plecare (Active lane departure warning);
• Sistemul de avertizare al conducătorului auto (Driver Attention Warning);
• Sistemul adaptativ pentru faza lungă (Automatic adaptive headlamp main beam);
• Sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie cu funcţia Recomandări (Speed Limit recognition and recommendation);
• Autopilotul (Adaptive Cruise Control) cu funcţia Stop (la cutiile de viteză automate);
• Sistemul de monitorizare a punctului mort (Active Blind-spot Monitoring).
În mediul urban, conducătorul auto primeşte, de asemenea, asistenţă în timpul anumitor manevre, graţie sistemelor Visio Park (vizibilitate totală 360°) şi Park Assist – de ultimă generaţie.

 

SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008
SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008
   
SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008
 
SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008
 
SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008
 
SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008
 
SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008
 
SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008
 
SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008
 
SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008SUV Peugeot 3008

continuarea aici

 

SUV-Peugeot-3008-3-762x360.jpg

  • Imi place 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...