Jump to content

Consultanta daune


Adrian V.
 Share

Recommended Posts

In cazul in care sunteti impicati intr-un eveniment rutier si aveti nevoie de sfaturi in ceea ce priveste rezolvarea consecintelor acestuia va rog nu ezitati sa ma contactati. 
Trebuie sa aveti mare gija ceea ce declarati, cum declarati , cum intocmiti un constat amiabil , sau cum completati o declaratie de eveniment la politie sau la deschiderea dosarului de dauna .  Aparent sunt niste chestii banale , dar din pacate sunt unii care le minimizeaza importanta si ajung la concluzia ca nu sunt despagubiti integral , ori se aleg cu dosare respinse.

Asadar, in cazul in care in urma unui eveniment rutier sunteti in pozitia de pagubit ( si aici este vorba de daune materiale , morale sau vatamari corporale ) nu ezitati sa ma sunati sau sa imi scrieti un mesaj privat.
Va pot ajuta cu tractare , consultanta deschidere dosar de dauna , recuperare despagubire , reparatie masina , dosare de daune morale sau vatamari corporale.

In ceea ce priveste CONSTATUL AMIABIL , acesta poate fi intocmit numai in anumite circumstante . Nu produce efecte (sau nu puteti beneficia de despagubire) daca nu sunt indeplinite mai multe conditii cumulative  , inclusiv completarea corecta a rubricilor.
Din experienta pesonala , am constatat ca sunt chiar inspectori de dauna care nu se pricep sa-l completeze cum trebuie , asa ca nu ar trebui sa avem pretentie la un sofer sau un pagubit care poate ca ajunge sa completeze asa ceva pentru prima data in viata lui .
Pentru cei care cred ca asigurarile sunt facute ca sa dea bani "cu ochii inchisi" in caz de dauna ii anunt de pe acum ca se inseala amarnic , si ca procedurile de despagubire adoptate de majoritatea asiguratorilor au niste conditii drastice  , ca sa nu mai spun ca se mizeaza foarte mult pe prostia(in sensul de necunoastere) a celor implicati . 
Cu siguranta vor fi si unii care "din auzitelea" se pricep la asigurari la fel de bine ca la fotbal sau politica , ori altii care dand o cautare pe net au impresia ca le stiu pe toate. Le urez de pe acum succes . Maxim.

Pe mine ma gasiti si pe Facebook la Consultanta daune

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...