Jump to content

Telefonul mobil


Adrian V.
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Din păcate românii sunt fuduli, comozi și nesimțiți și când vine vorba de vorbitul la telefon fără dispozitiv tip maini libere! Chiar nu pot înțelege cum sunt atâția miliardari cu mașini scumpe care printre o grămadă de sisteme de ultimă generație au totuși și un amărât de car kit și totuși ei vorbesc cu telefonul la ureche! Probabil vor să se laude că au telefon! 

E penibil oricum, eu reușind să dau 50 de lei la lidl pe un car kit Bluetooth, există și varianta căști de telefon sau cască Bluetooth deci nu doar cei cu mașini scumpe pot profita de Bluetooth! 

Destul că și cu sistemele mâini libere tot nu ești sută la sută atent la trafic pentru că te cerți cu soția sau șeful la telefon dar să nu poți semnaliza,schimba vitezele sau manevra volanul că ai mâinile ocupate cu telefonul! 

Link to comment
Share on other sites

Pana la urma ramane la aprecierea fiecaruia daca poate vorbi la telefon in timp ce conduce.
Ar trebui ca fiecare sa-si evalueze comportamentul la volan in timp ce vorbeste la telefon , si sa se lase de acest obicei daca nu este capabil de aceste doua lucruri de-odata. Din pacate sunt prea putini care fac asta , si bineinteles ca pot fi lecuiti doar cu amenzi mai mult decat usturatoare.
Nu cred ca in caz de accident te poti scuza in fata celui pagubit ca te certai cu sotia sau ca te injurai live cu sefu. Alea sunt probleme dintr-o alta sfera si nu au ce cauta la volan . Nicaieri nu scrie ca exista vreun fel de situatii in care paragrafe de lege sa fie abrogate pe motive personale. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eu vorbesc la carkit și de câteva ori am trecut de locul unde trebuia să ajung, asta ca să vezi ce înseamnă să vorbești când conduci și ai mâinile libere dar să mai ai și mâinile ocupate! Majoritatea nu semnalizează că au telefonul în mână! 

Link to comment
Share on other sites

Daca vorbesti asa la trecerea timpului , ca deh ! esti intrafic , este una .
Daca vorbesti atunci cand esti plin de spume si ai drept interlocutor seful sau (mai rau!) nevasta , apai..........................numai la condus nu iti este gandul . Ti-ar trebui un cap de rezerva . :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...