Forum Auto 57 Posted May 28, 2017 Report Share Posted May 28, 2017 Acumulator extern ASUS Zen Power Pro, 10050 mAh, Silver Descriere - design elegant "Zen" cu dimensiuni si greutate reduse (dimensiunea unei carti de credit - 100 x 59.6 x 22 mm / 230 grame) - baterie Lithium-Ion - carcasa din aluminiu, ergonomic - putere intrare: 5.0 V/2.0A(Max) - putere iesire: Port 1: DC 5.1V/2.4A(Max), 9.1 V2.0A, 12.1V/1.5A; Port 2 : DC 5.1V/2.4A(Max); Port1+Port2: 23.5W(Max) - tehnologie PowerSafe ce controleaza temperatura, tensiunea de intrare si de iesire, pentru asigurand siguranta maxima in timpul procesului de incarcare - incarcare ultra-rapida, suport Qualcomm® Quick Charge 2.0 (port 1) - timp de incarcare totala : - compatibil cu majoritatea dispozitivelor cu incarcare prin micro-usb - protectie impotriva supra-incarcarii, descarcarii in gol si a scurtcircuitarii - indicator nivel baterie - cablu inclus cu conector Micro USB, lanterna incorporata Specificatii Detalii compatibilitate Conectivitate USB-C MicroUSB Capacitate 10050 mAh Voltaj iesire 5.1 V 9.1 V 12.1 V Numar porturi USB 2 Functii cheie & Accesorii Functii Lanterna Continut pachet 1 x Baterie externa 1 x Cablu Caracteristici generale Lungime 100 mm Latime 22 mm Inaltime 59.6 mm Greutate 230 g Culoare Argintiu Brand: ASUS Quote Link to post Share on other sites
bogdan4 0 Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 e bun. mi-am luat si eu de pe https://www.carsontheweb.com/ro/home Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts