Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Adrian V.

Opel Astra J Caravan

Recommended Posts

Am luat in primire o astfel de masina , ca drept masina de serviciu.
Fabricatie 2015 , motor de 1.6TD , 65000Km in momentul de fata.
Se poate supara toata suflarea Opel-istilor din Romania , dar eu unul nu am vazut masini asa de slabe. Aduc mai degraba a masini italienesti (Fiat) care sunt vesnic cu probleme , dar au optionale pe ele . (Normal , ca sa iti scoata ochii cu alea , ca din punct de vedere mecanic - si nu numai - sunt cam "varza).

Motoare destul de silentioase si de echilibrate , ce lucreaza bine la turatii de sub 2000rpm , destul de econoame ( atat afara cat si in oras) dar care beneficiaza de accesorii slabe. La asta i-a fost schimbata turbina de curand , pentru ca cea originala nu mai functiona in parametri la peste 3000rpm , si motorul intra in protectie.

Caroseria , facuta pe genunchi , vajaie curentul pe la toate chederele . Usile din spate nu au bine pus la punct sistemul de drenare al apei care se scurge pe geamuri si am avut surpriza sa gasesc inrt-una din usi vreo 2-3ltr de apa .

Navigatia este foarte greu de programat , datorita butoanelor de comanda multifunctionale si cu un meniu greoi. Singurul punct de remarcat este ca are o fidelitate buna la nivel de detalii de strazi , DAR upgrade-ul este costisitor daca il faci in reprezentanta.

Climatizare dual-zone , DAR ATENTIE , trebuie sa selectezi temperatura separat din cate un buton pentru fiecare zona in parte. 

Poate ca intr-una dintre zile sa-i fac niste poze si sa le postez aici.

 

  • Imi place 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stai linistit Florine , ca tot cu asta ma misc . Deocamdata Mercedesul mai trebuie sa astepte 
Sper ca zilele astea sa ii fac niste poza si sa va linistesc .
Oricum , de la ultima interventie pe forum , am mai facut cateva mii bune de kilometri cu ea si au mai aparut si altele ( de ex: au inceput sa scartaie sabotii pe spate , in conditiile in care masina are 84000Km ).
Keep in touch ! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×