Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Petrica Daniel

Carlig remorcare rulota

Recommended Posts

Am un Renault Grand Scencic III, din 2012, motorizare 1.6 diesel, 130 cp si vreau sa cumpăr o rulotă pt 5 persoane, si aceasta are circa 1200 kg. Ce cirlig de remorcare îmi recomandati pt. această rulotă. ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua, 
Carligul de remorcare nu este in functie de greutatea rulotei . In general forta de apasare pe carlig trebuie sa fie undeva in jur de 75Kg , si asta se poate "ajusta" din felul in care  este incarcata rulota . Daca asa "la mana" nu poti aprecia ce greutate apasa pe carlig , atunci poti opta pentru un carlig de protap sau pur si simplu foloseste un cantar de baie .
Pentru a vedea ce carlig este compatibil cu masina nu trebuie decat sa dai o cautare pe net cu "carlig remorcare" sau "carlige remorcare" si o sa gasesti o multime de furnizori , insa atentie !!!, nu toti ofera si montajul .
Daca nu ai gasit inca o rulota te rog sa ma contactezi pentru ca eu vreau sa o schimb pe a mea cu ceva mai mic .

In alta ordine de idei , te rog sa treci pe la sectiunea de prezentare membru si daca mai ai chef te asteptam si cu o prezentare a masinii proprii.

Bafta in continuare ! :OK:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×