Jump to content
  • Bine ati venit pe FORUM-AUTO.INFO

    Pentru a vizualiza in intregime continutul din topicurile existente si pentru a participa la discutiile din cadrul forumului, trebuie sa te înregistrezi, acesta fiind un proces extrem de simplu si care necesită doar cateva informații minime. Asta o poti face chiar AICI

  • Publicitate

Sign in to follow this  
Tipu Ryan Florin

Fondatorul ARCA a fost arestat pentru inselatorie

Recommended Posts

Mai tineti minte ARCA? In caz ca nu, ARCA este este acronimul de la Asociatia Romana pentru Cosmonautica si Aeronatuica. A avut un inceput minunat cu rachete si avioane supersonice, hoverboard-uri gigant care puteau merge pe apa si multe alte nebunii.

Ba chiar ARCA a anutat ca lucreaza la un motor pentru racheta. Tot ARCA a lucrat la testarea modulului Schiaparelii care a plecat spre Marte si mai apoi s-a prabusit inexplicabil. Treaba de Dorel, ca altfel nu-mi explic.

De ce ARCA nu a prins la public si nu a fost un succes? Pentru ca fondatorul, Dumitru Popesu, a facut-o de oaie. Dupa ce a mutat compania in New Mexico a inceput sa caute finantare pentru proiectele ARCA. Dar se pare ca aceste proiecte nu au existat niciodata.

Fondatorul a fost acuzat de frauda si inselaciune. A mintit ca are tehnologiile pe care le promitea pentru finantare, a falsificat documente in acest sens, iar munca depusa de ARCA nu a fost la nivelul asteptarilor. Se facea treaba de mantuiala, asa se zvonea prin presa.

arca.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Publicitate

×