Jump to content

Dezvoltarea producției: grupul Volkswagen bagă mâna în buzunar și modernizează fabricile de camioane MAN din Europa, Asia și Africa


Tipu Ryan Florin
 Share

Recommended Posts

Grupul Volkswagen va cheltui peste 2.4 miliarde de euro pentru modernizarea fabricilor de camioane MAN din Europa, Asia şi Africa, ca parte a programului de dezvoltare a producției și de majorare a profitului.

 

 
Pentru a concura cu Daimler și Volvo, grupul Volkswagen a construit o afacere globală de camioane, integrând diviziile MAN și Scania, astfel încât să împartă dezvoltarea motoarelor, sistemelor de transmisie şi alte componente.

 

Divizia MAN Truck & Bus are fabrici în trei state europene, precum și în Rusia, Africa de Sud, India și Turcia. Circa 1.1 miliarde de euro din totalul de 2.4 miliarde vor fi cheltuite doar la fabrica din Munchen, au anunțat cei de la MAN.

Grupul Volkswagen forțează trecerea cât mai rapidă la mașinile electrice și la noi servicii de mobilitate la mai mult de doi ani de la scandalul Dieselgate, care a șifonat serios imaginea companiei.

Investițiile anunțate vin în contextul în care nemții se gândesc să listeze la bursă diviziile de camioane Scania și MAN, ca parte din planul să devină “campioni globali”.

sursa aici

masini.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...